reklama
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Lezalam z patim na trawce i tak sobie myslalam. Jak to jest ze teraz tak dlugo sie staramy bzykamy w kazdej wolnej chwili i nic . A w cyklu z Patrykiem bylo tylko jedno przytulanko i to trafione. Juz nic nie rozumiem.
Teraz w owulacje bede najprawdopodobniej miala na dzien przed nasza rocznica slubu. No ale Piotrek bedzie w pracy przyjedzie po wszystkim:-( . Za kare tak go wykorzystam ze zapomni jak sie nazywa!:-)
Teraz w owulacje bede najprawdopodobniej miala na dzien przed nasza rocznica slubu. No ale Piotrek bedzie w pracy przyjedzie po wszystkim:-( . Za kare tak go wykorzystam ze zapomni jak sie nazywa!:-)
Ewelka1309
Zaangażowana w BB
Kochana nie jesteś sama
Mojego też nie ma:-(
He he ale jest słodki twój Skarb:-) Ma przynajmniej mięciutkie siedzonko:-)

He he ale jest słodki twój Skarb:-) Ma przynajmniej mięciutkie siedzonko:-)
Ewelka1309
Zaangażowana w BB
Piszę się bardzo chętnie:-) Kiedy twój małżonek wraca?Mój już jutro he he już sie doczekać nie mogę

Ewelka1309
Zaangażowana w BB
No to masz tak samo jak ja tylko że u mnie naprzeciwko domku jest impreza jakieś małolaty he he drą mordy.Psy szczekają więc też bede miec problem zasnąć
Ależ oczywiście przyjmę męzusia cieplutko nawet powiem że gorąco he he :-)

reklama
Ewelka1309
Zaangażowana w BB
He he ja mam 24lat i też już trochę się starzeję :-) kiedyś 6lat temu to co sobota latałam po dyskotekach a już od 5lat jak jestem z Sławciem to mnie nie interesują dyskoteki :-)
Podziel się: