Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A cio to za gierka?
wika a leczysz się na tarczycę?? ja myślałam, że mam zawirowania mojej, ale w zeszłym miesiącu zrobiłam przegląd łącznie z przeciwciałami i jest ok, teraz tylko chciałam zrobić prolaktynę, LH, FSH, testosteron i estradiol no i w 21dc progesteron
a @ ni ma, rano był śluz podbarwiony krwią, teraz nic i sama nie wiem czy to liczyć jako @, kurde nie wiem przez co ale mam jakieś zawirowania cyklu, testu nie robię bo nie ma sensu
www.farmerama.com hoduje się zwierzaczki, roślinki.) Stałam się farmerką
) Na początku trochę jest nudne, ale potem gra się rozkręca
![]()
wika to gratulacje farmerko
Ja też bym może pograła ale czasu brakuje niestety...![]()
a leczyłaś się słońce na nadczynność czy niedoczynność tarczycy?? mi po drugim poronieniu wyszło fT3 podwyższone, a reszta ok, teraz zrobiłam powtórkę i wszystkie wyszły giteswww.farmerama.com hoduje się zwierzaczki, roślinki.) Stałam się farmerką
) Na początku trochę jest nudne, ale potem gra się rozkręca
przed pierwszą ciążą zrobiłam wszystkie badania. Wyszły ok i endokrynolog dała zielone światło na staranka, kazała przyjśc do niej jeżeli przez rok nie uda się zajśc w ciążę. jak byłam młodsza to się leczyłam- co miesięczne wizyty, badanie poziomu hormonów i tabletki. jak mialam 20 lat, to endokrynolog zaleciła tylko co roczne wizyty i podstawowe badania.
Ilonka, ja bym zrobiła jednak ten testBo to coś dziwne z tą Twoją @@@@. Chyba że masz tak co miesiąc.
a leczyłaś się słońce na nadczynność czy niedoczynność tarczycy?? mi po drugim poronieniu wyszło fT3 podwyższone, a reszta ok, teraz zrobiłam powtórkę i wszystkie wyszły gites
moja mama ma już przeszło 30 lat niedoczynność, ale też od kilku lat tylko chodzi co roku na kontrole i nic nie musi brać
bo wyniki są w normie, ale przed ciążą lepiej zrobić porządek z tarczycą, bo lubi namieszać, no i myślę, ze u ciebie trzeba będzie ją też kontrolować w trakcie ciąży