Hej dziewczyny!
:-)
Krolawa.Fal, ja biorę tabletki juz ponad 6 lat (bez przerwy) i nie zauważyłam, żebym jakoś specjalnie przytyła po nich (tak poza tym, to w ogóle jestem osobą baaaardzo szczuplutką, więc jakbym przytyła, to bym się ucieszyła- a tu nic...:-() Nie wiem, czemu tak jest, że jedne dziewczyny tyją a inne nie????? Myślę, że to zależy w dużym stopniu od przemiany materii i od genów, bo gdyby to zależało gł. od diety, to byłabym już prawdziwą grubaską przy tym co i ile jem...

Ale u ciebie jest teraz nieco inna sytuacja- bo jesteś po leczemiu i powróciłaś dopiero co do tabletek, może to ma też związek z tymi lekami, które brałaś na torbielkę??? Kiedyś jedna z moich koleżanek miała problemy hormonalne i brała leki i od nich duuuużo w krótkim czasie przytyła (z 10 kg!)

. Myślę, że powinnaś jeszcze chwilę odczekać i zaobserwować czy nadal będziesz tyła, ale jeśli to cię bardzo niepokoi, to zapytaj lekarza, co on sądzi na ten temat- na pewno wie więcej niż my.
Ewula, to ucz się pilnie, bo to już niedługo. A co studiujesz? To jesteś parę lat młodsza ode mnie (szczęściara)!:-) Masz jeszcze (w porównaniu do mnie) troszkę czasu na dzidziusia, nie musicie się tak bardzo spieszyć,w końcu do 30-tki jest jeszcze kilka lat, nie to co u mnie... ja już MUSZĘ zacząć starania (jak tylko wszystko się w miarę unormuje)!
Ciekawe, jaka pogoda u was? U mnie bardzo ładna (zreszta już od kilku dni), bardzo ciepło i słoneczko świeci, tylko dziesiaj więcej chmurek...
Miłego dnia! I piszcie jak tylko możecie, o sobie, o tym, co was niepokoi i co was smieszy, co się dzieje u was na co dzien, no i oczywiście o przygotowaniach do staranek...!;-)