reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

anastazja o to nie pytaj, to temat drazliwy na obecna chwile:laugh2::-p:dry:

ale mialam na tyle checi, by zaprezentowac dzieciakom roznice miedzy psychopata a zwyklym wariatem

jestem zmeczona, jest goraco, dostalam zgage-pewnie od tej michy salatki z tunczyka co pozarlam przed lekarzem

pozatym jestem skopana az brzuch mnie boli i w ogole wykonczona

ale lekarz powiedzial, ze nastepnym razem jak mi lapa wyleci to robia operacje, w sumie teraz by zrobili, ale w ciazy jestem

ja nie wiem co Wy macie do Visty, na lapie akurat go uzywam ale najbardziej lubie 2000 Advanced Server

reklama
hej.

Maron super że z dzidzią wszystko oki:-) jak lekarz dał Ci fotę to wstaw , naciesze oczy chociaż

Martolinka duży ten Twój mężczyzna. dzielny był ?

Dana ulala jaka metamorfoza :-)

LIV to Ci goście zaleźli za skore

Mmona jak się teraz czujesz

lelek zbawiłaś już świat albo chociaż męża?

a ja mam dziś gorszy dzień... ehh szkoda gadać

Hej :)

dzień pełen wrażeń u mnie... u mnie jak u mnie, ale na pewno u Igora... przed południem przyjechały moje kuzynki (17 i 18 lat). Igor bardzo jej lubi, wyszalał się za wszyctkie czasy a po poludniu przyjechała na ploteczki moja kumpela z liceum z 9-miesięcznym Julkiem... i szaleństw dla Igora ciag dalszy..... Moje dziecię już od 30 min śpi:szok::szok: Już nie pamiętam kiedy ostatnio usnął przed 20.00:-):-)

Anastazja, ja jak płacę Zusy, Vaty i pensje w M. firmie to tych pieniędzy idzie tyle ze szok:szok::szok::szok:

Bunny, co się dzieje???

Cantedeskia, Twój cykl następny i mój też :tak::tak:

Liv dobrze, ze już po:tak::tak:

A wiesz Wika znowu teściowa. takie rzeczy na mnie na gadała u szwagra ze aż sie poryczałam . Już wam tu śmiecić nie będę.

I jeszcze mnie nerki bolą a jak mnie bolą to zaraz mi niedobrze. Ostatni raz mnie bolały na dzień przed porodem już myślałam ze mam z nimi spokój
To sobie po stękałam.

wiem, ze łatwo się mówi/ pisze ale olej teściówkę z góry na dół :tak: szkoda nerwów na małpiszona:tak: a z nerkami, to coś pisałaś, ze masz iść na usg, tak??

Wszyscy mi mówią żebym sie nie przejmowała ale jakoś nie mogę. Co najlepsze ona chyba bardzo wierzy w to co mówi aż sie popłakała mówiąc jaką to ja jestem niedobrą matką jakie to dziecko jest zaniedbane itp. itd.

A na usg jestem umówiona w wtorek.

Dobrze ze Igorek Ci już śpi. Mój jeszcze lata a co najlepsze to dziś nie spał w dzień.

ojjj to twardego masz zawodnika:-D Igor koło 20.30 przeważnie zasypia :) No ale dzisiaj przeszedł samego siebie. 19.30 i cisza w domu:-)

co do bzdet teściowej to niech sobie wierzy, jej wola:-D.. ważne że ani Ty ani Twój M. nie macie sobie nic do zarzucenia:tak:

reklama
Jak ostatnio u teściów byliśmy to mi powiedziała ze jeszcze trochę to mamin synka wychowam bo on beze mnie do nich nie podejdzie albo mu zabraniam. Ciekawe jak przekonałam 15 miesięczne dziecko żeby nie chciało do niej podejść? Ta pani to już chyba nadaje ale tyko do żółtych papierów.

Do góry