reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Liv – w takim razie wygrzewaj rączkę :-D

Mmona- to żeś trafiła to „kompetentnego” lekarza :-( może szukaj dalej? :-D

Lelek- to ino weź sobie komputera przeprogramuj na okno i już :-D he he jeszcze do Ciebie po prostu nie dotarło, że w ciąży jesteś ;-)

Wy niedobre kobity, męczycie zwierzątka (?) :p ja kocham zwierzaczki te małe i te wielkie :-D nawet z wigilijnym karpiem się zaprzyjaźniam jak pływa w wannie :-D a teraz mam moja kochaną stokropkę :-D

reklama
No w końcu sobota i wolne.Kiedyś lubiłam swoją pracę ale dziś już nienawidzę ze względu na godziny pracy,bo robić lubię to co robię,ale cały dzień do d.....:wściekła/y:Dlatego jak uda mi się ...........to od razu z uśmiechem położę L4.;-)

Które tu zwierzątek nie lubią ?.. ja mam kotka ma na imię BAJZEL:-D, zwykły taki ale kochany jak nabroi to zaraz przeprasza hihi.

Tak jak przeglądam te fora gdzie wypowiadają się staraczki to się zastanawiam czy są wogóle dziewczyny które po prostu chcą i zachodzą w ciągu 1-3 cykli czy którejś z Was tak się udało? Czy to tylko te jak nie chcą mieć dziecka to wpadają? Dziwne to jest chcesz-nie masz,nie chcesz-masz..

Miłego weekendu życzę bo pogody to już nie ma co życzyć...:-(

Dobry :-)

My dopiero wstaliśmy :szok: nerki mnie nie bolą i ogólnie jest fajnie może dlatego ze wczoraj ponad godzinę gadałam z koleżanką i sie wyżaliłam za wszystkie czasy.

Vila mi z pierwszą ciążą udało się zajść w pierwszym miesiącu starań a teraz to już troszkę trwa.

Wika a Ty ile sie już starasz?

Truskawcia jak widzę kota to do tej pory uruchamiają mi sie oczy terminatora :-)

Liv to operacje będziesz miała po porodzie? Wytrzymasz ten ból tak długo? Ale innego wyjścia nie ma

Umowiłam sie w poniedziałek do fryzjera. Tylko będę skracać cieniować i grzywę skracać. Korci mnie żeby ufarbować ale w końcu mam swój naturalny kolor .

Za 11 dni będę testować i jakoś tak jestem optymistycznie nastawiona do niego. Chodź graniczy z cudem ze sie udało

Witam sie i ja
Viola z synem staralam sie dwa lata a z córka zaszlam w ciąże w pierwszym cyklu :tak:
a mi tak niedobrze :baffled: dwie kawy z rana to nie byl dobry pomysl :no:

dobry :-)
my tez wstalismy dopiero :-) maz pojechal po wegiel z przyczepka wujka bo dostalismy 3 tony wegla za darmoche :-D heh no i 1,5 kola w kieszeni :-) za to w przyszlym tyg kupuje sobie netbooczka ;-)
U mnie pogoda do kitu znow kropi :no:
a tu obiecane zdjecia

ALIEN OD PRZODU :-D

Mój bejbiczek najslodszy :D

z bliska :)

a to ....od przodu :lol: :lol: :lol: Alien jak nic :lol2: :rotfl:
ia z usg :-)

Dobry :-)

My dopiero wstaliśmy :szok: nerki mnie nie bolą i ogólnie jest fajnie może dlatego ze wczoraj ponad godzinę gadałam z koleżanką i sie wyżaliłam za wszystkie czasy.

Vila mi z pierwszą ciążą udało się zajść w pierwszym miesiącu starań a teraz to już troszkę trwa.

Wika a Ty ile sie już starasz?

Truskawcia jak widzę kota to do tej pory uruchamiają mi sie oczy terminatora :-)

Liv to operacje będziesz miała po porodzie? Wytrzymasz ten ból tak długo? Ale innego wyjścia nie ma

Umowiłam sie w poniedziałek do fryzjera. Tylko będę skracać cieniować i grzywę skracać. Korci mnie żeby ufarbować ale w końcu mam swój naturalny kolor .

Za 11 dni będę testować i jakoś tak jestem optymistycznie nastawiona do niego. Chodź graniczy z cudem ze sie udało
ile zajelo Ci wracanie do naturalnego koloru?

Kajene prawie 1,5 roku. Przestałam farbować jak zaszłam w ciąże i dobrze bo bym łysa została.

Maron zarąbisty ten kosmita:-). Jaki fajny nosek, uroczy normalnie:-). Też takiego kosmitę chce. A jakieś masz przypuszczenia co do płci?

reklama
Hej :)

u mnie jesieni ciąg dalszy......... wrrr deprechy jakiejs można dostać przez tą pogodę :wściekła/y:

Bunny u nas lipiec byl 3. miesiącem starań... niby mało.... ale jak czlowiek jest niecierpliwy to chce już. O Igora staraliśmy sie 8 miesięcy

Maron, ale Cudo nosisz pod serduchem:tak::tak::-)

Do góry