livastrid
2010 & 2012
tylko, ze nie ma co mierzyc temp juz od godziny 8 rano, bo zawsze jest wyzsza, by byl jakis sens trzeba z rana zanim sie pupe ruszy z lozka;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja juz jestem . Byłam test kupiłam i kwas foliowy. I taka śliczna karkóweczke. Jesli test wyjdzie pozytywny to do niej zrobie sosik i kluchy śląskie. I podam mężowi za ciężki trud włozony w robienie dzidzi. :-). Tyle czasu mi o to truje ze w końcu mu zrobie.
Do domu przyjechaliśmy z moim kuzynem tym z którym miałam romans :-):-):-) ciekawe co teraz ludzie powiedzą . Uwierzycie ze nawet mojemu Piotrkowi powiedzieli ze sie z kuzynem "puszczam".
U nas też jest wiatr ale taki raczej ciepły.
Iza jak sie teraz wyspac nie możeszto co bedzie jak bedzie mała dzidzia w domu.
Super Dana ze sie wybawiłaś . Wesela to są takie od stresowacze:-).
Wika to długo karmiłaś Igorka. Zazdroszczę . Ja nawet tydzień nie karmiłam.
Podbrzusze i jajniki mnie bolą jak na @ i to mocno więc to chyba kwestia godzin. Cyce nie bolą tylko urosły. Temperatura rano 36.8 a wieczorami 37 (mierzę chociaż wiem ze to sie do niczego nie przyda).
Jak masz jeszcze zapas na jutro to co Ci szkodzi :-) a kiedy powinnaś mieć @ ?chyba zaraz zrobie test co WY na to. czy czekać do jutra co ? co?