reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Ale u nas wieje kosmos...
Byłąm u kolezankii jej miesiecznej córy:tak:zrobiłam jej instruktaż chustowania i spodobało jej się:tak: oj jak cudownie , ze bede mogła kolejnego zkraba nosic , bo ten mój za duzy a i ja teraz nie moge dzwigac...
Mój syn przeszedł dzis sam siebie . Od kiedy nauczył sie "to moje" jest neznosnym małym egoista...zobaczymy jak dalej. Na razie jak nakrecona tłumacze i mówie...

Danao to teraz kolejny cykl bedzie Waszy:tak:

No ja juz jestem . Byłam test kupiłam i kwas foliowy. I taka śliczna karkóweczke. Jesli test wyjdzie pozytywny to do niej zrobie sosik i kluchy śląskie. I podam mężowi za ciężki trud włozony w robienie dzidzi. :-). Tyle czasu mi o to truje ze w końcu mu zrobie.
Do domu przyjechaliśmy z moim kuzynem tym z którym miałam romans :-):-):-) ciekawe co teraz ludzie powiedzą . Uwierzycie ze nawet mojemu Piotrkowi powiedzieli ze sie z kuzynem "puszczam".

U nas też jest wiatr ale taki raczej ciepły.

Iza jak sie teraz wyspac nie możeszto co bedzie jak bedzie mała dzidzia w domu.

Super Dana ze sie wybawiłaś . Wesela to są takie od stresowacze:-).

Wika to długo karmiłaś Igorka. Zazdroszczę . Ja nawet tydzień nie karmiłam.

Podbrzusze i jajniki mnie bolą jak na @ i to mocno więc to chyba kwestia godzin. Cyce nie bolą tylko urosły. Temperatura rano 36.8 a wieczorami 37 (mierzę chociaż wiem ze to sie do niczego nie przyda).

Nie wysypiam sie tak całe życie ;D Jednego dnia zasnac nie moge, a drugiego padam jak zabita. Dodam że spie duzo godzin, jak juz spie bo mala mi spi od 20 do 8 rano :) Ja sie czesto i tak w nocy budze, nie wiem czemu. Pprzyzwyczaiłam sie :)

Teraz mnie strasznie znowu boli :( wytrzymac nie moge.. Czuje jakby mi sie tam cos zlego działo :(

Ostatnia edycja:
Cześć i czołem wszystkim w koło :-D:-D:-D
nie uwierzycie - ale czytam Was codziennie ale nie wiem co napisać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
lelek - dobrze że już jest spokój, może jakiś krwiaczek był:tak:
lazurowe - napisz słówko co tam u Ciebie, jak się sprawy mają
widzę tu duuuuuuużo nowych staraczek, to 2012 będzie owocny w dzieci :-):-):-)
dana - długo balowałaś na weselu skoro dopiero wczoraj wróciłaś , powróżysz nam? :-D:-D:-D
To Ja się tak przed szereg wybije - nie jestem skorupiakiem tylko byczkiem :-p:-p:-pte co teraz zafasolkują też będą miał takiego :-D:-D:-D
martolinka - nie pogratulowałam ci jeszcze . GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!
o kimś jeszcze zapomniałam/przegapiłam?
livastrid - jak twoja ręka? 18 tygzień?? kiedy to zleciało :szok::szok:
bunny - podrzuć karkóweczkę do Krakowa , bo nie mam pomysłu na obiad :-D:-D
wika - co u Ciebie?
byłam w czwartek na tym wibratorze co Wam kiedyś pisałam, a w piątek rano szyją nie mogłam ruszyć , polazłam do lekarza a tam 2 patrzyło patrzyło i nie wiedzieli co jest, bo ani to świnka, ani to ślinianka , ale na szczęście przeszło , ale nie wiadomo co mi było. także u mnie po staremu - nic się nie zmienia:rofl2:

reklama
Do góry