Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Iza - sosnowiec....zapraszam..
nie no spoko...luzik...już sie rozchmurzam....i czekam, az się skonczy dzien w pracy...coby szybko do męza leciec...bo pisze , że juz NAS OCZEKUJĄ....a zaznaczam, że mieszkamy tylko we dwoje...więc chyba owulka nie pójdzie na marne...![]()
Wspaniałego masz mężaIza - sosnowiec....zapraszam..
nie no spoko...luzik...już sie rozchmurzam....i czekam, az się skonczy dzien w pracy...coby szybko do męza leciec...bo pisze , że juz NAS OCZEKUJĄ....a zaznaczam, że mieszkamy tylko we dwoje...więc chyba owulka nie pójdzie na marne...![]()

a do norwegii tak w ogóle to strasznie drogie wycieczki, ostatnio szukałam klientce i w szoku byłam
my wieczorem kazdy przy swoim komputerze siedzi , za to w ciągu dnia co godzinę telefonujemy do siebie, czasami się zastanawiam o czym człowiek może tyle gadać, nawet z mamą nie mam tylu tematów do gadania, a rozmawiam z nią raz na tydzień.
no ale Ja tak trochę inaczej te swoje lata licze , bo szybko musiałąm dorosnąć , w wieku 17 lat pojechałam 6 tys.km od domu - jak pomyslę jaka szalona byłam ;-)
Wspaniałego masz męża