gosiulek73
mama K&K&A
Staruszki się znalazły.To co powiedziecie o mnie.Mam prawie 38lat;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podoba mi się ta opcja
Ja tam cały czas mówię, że mam 20 plus vat. A że ten drożeje więc jest jak znalazł!:-)
Witam Was serdecznie Dziewczyny! :-)
Dawno już tutaj nie zaglądałam, a to dlatego, że miałam w ostatnim czasie dużo obowiązków... Teraz już mam to wszystko za sobą i mogę spokojnie do Was dołączyć (oczywiście jeśli mogę...) ;-) Mi niestety do tej pory nie udało się zaciążyć, a ten cykl jest strasznie zwariowany. Dziś bowiem wypada mój 40dc a @ ani widu ani słychuWykonałam nawet test w 35dc i wyszedł negatywnie. Dziś dopiero zaczęły mnie pobolewać cycuchy, więc może dostanę wreszcie tą paskudną @. Ehhh, czuję dziewczyny, że czeka mnie długa i kręta droga zanim ujrzę na teście te dwie upragnione kreseczki... Ale nie poddam się!
A teraz zabieram się za czytanie waszych postów! Buziaki![]()
czesc
Lelcia, swietnie, ze juz serducho pikajace widzialas
ja mam dzis ze swoim 10 lat razem
i pewnie generalnie bylby to fajny dzien, gdyby nie to, ze moja mama odebrala dzis wyroczne wyniki badan
Ja słyszałam że nie powinno sie tej forte w ciazy. Tylko zwykła.. No ale co lekarz to inna opinia.
Kobitki, te co są w pierwszych tygodniach ciąży, mam do Was pytanieCzy przed terminem @ czułyscie jakieś objawy zwiazane z ciąża? Jak tak to jakie. ;]
Staruszki się znalazły.To co powiedziecie o mnie.Mam prawie 38lat;-)