reklama

Mamusie w 2012

kwiatuszek milo, ze wrocilas:tak: co ma byc to bedzie, zycze fasolki jak najbardziej:tak:

Bunny, imie mam juz z poprzedniej ciazy;-)
ja sok z cytryny oraz sok z czarnej porzeczki pilam, bo tez wszystko bylo mdle...

reklama
Liv wiedziałam, ze chłopak będzie:-) Trzymanie kciuków się przydało:-) Gratulacje!:-)
Co do psa to spróbuję maką ziemniaczaną go potraktować. Jak nie pomoże trzeba będzie jakiegoś innego weterynarza poszukać:-(

Bunny wiem, że Liv ma już od dawna wybrane imię, ale zabij mnie nie dam rady powtórzyć:-) O wymowie nawet nie wspomnę:-) Musi Ci sama jeszcze raz napisać. W każdym razie w wersji pisanej wygląda ładnie:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie kobitki.....Ufff ale u nas goroco prawie 39 stopni...wieszałam pranie to moze trwało z 5 min i wruciłam cała mokra.Pozamykałam wszystkie okiennice bo przeciesz nie idzie wytrzymac tak goraco.
Juz nie długo dowiem sie jakiej płci jest moja dzidzia a juz jutro zaczynam 19 tydzien,ale ten czas szybko mija

Hej.

@ nadal nie ma. Ciężaróweczki, powiedzcie mi jaki miałyście śluz około terminu @? Ja mam teraz niewiele takiego lekko białego, lepkiego i troche ciągnąceg się.. Taki jaki czasem jest przed @.. Myśle że dostane @, choć ciągle sie łudze że nie....... Pomóżcie mi..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry