reklama

Mamusie w 2012

reklama
hejj :))

Livastrid, a jednak siuroczek :-):-) Gratuluję :))

Lelcia najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!

Iza, &&& za testowanko :tak:

Kwiatuszek, welcome back :-D i również &&&&

U mnie dziś 28dc, pierwszy krok zrobiłam- kupiłam test :tak: ale nie czuję się w żaden sposób ciążowo :no:

Lelcia troszke spoznione ale wszystkiego najlepszego kochana :-)
Liv ale super :-) wiedzialam, ze bedzie facet, oby u mnie za 3 tygodnie potwierdzila sie plec :-D Gratulacje :-)
izulka mnie tez bolal na @ :tak:
Dziewczyny witam po wakacjach :-) pogode mielismy super, wrocilismy opaleni, mimo, ze ja uwazalam na slonce :-) brzuszek przez ten czas mi wyraznie sie wybauszyl :-) i jest juz naprawde ciazowy :-)
w sobote wracajac odwiedzilismy szwagierke w Piasecznie kolo Warszawy i dopiero wczoraj wieczorkiem bylismy w domu :-)
mmona nie wrozylam nigdy z obraczki bo nie wiem jak :-pjedynie kierowalam sie tym, ze Junior zostal splodzony bllisko owulki lub sama owulke, a podobno im blizej owulki tym wieksza szansa na chlopcaJa juz mam kilka rzeczy dla Junioraznalazlam tez goscia na allegro u ktorego mam zamiar kupic sporo rzeczy wyprawkowych :tak:dzis np kupilam dwa bodziaki z disney'a :-D
W sobote bedziemy obchodzic 6 rocznice bycia razem, a w niedziele rok od slubu :-) kompletnie nie wiem co kupic mezowi, chcialabym jakis fajny prezent :-)
wika &&&&&&&&&

Cześć dziewczyny!
Lelek - wszystkiego naj :tak:
Liv - gratuluję siusiaka, i teraz będzie miał kto z córcią na dyskoteki chodzić i od natrętów opędzać :-p
Iza - zrób test :-)
Lazurek - wpadaj częściej :tak:
Bunny - jak się czujesz na siłach to idź na ten pogrzeb, jak nie to nie ma sensu
Truskawcia - ja cały czas trzymam kciuki :-)

Ja dziś praktycznie cały dzień w pracy :baffled: Wika mnie chyba pytała czy jeszcze pracuję. Toretycznie jestem na zwolnieniu, ale praktycznie muszę parę spraw pozamykać. Organizuję szkolenia dla pracowników mojej instytucji i do końca tygodnia muszę domknąć dwie ostatnie umowy, bo zajęcia się już za tydz zaczynają. Później to jakoś bedzie lecieć, ktoś się tym zajmie, ale sprawy formalności chce zakończyć ja.
A poza tym mam lenia na maxa i zniżkę nastroju. Hormonki chyba szaleją.... poza tym czas mi zleciał nie wiem kiedy, zaraz połowa ciaży :szok:

Dzięki kochane za wsparcie, brzuch troche tylko teraz boli. Jeszcze @ nie przyszła, a co chwila latam do łazienki i sprawdzam, eh.. Takie mam wrażenie że sie nie udało, że zaraz mnie "krew zaleje" :( Takie mnie załamanie dopadło.. Wiem że nie powinnam sie tak stresowac.

reklama
Witam:))

Leluś spóźnione ale szczere naj naj najlepszego i leciutkiego porodu:))
Livcia gratuluję synusia ,a skoro imię już masz to może się pochwalisz?
Ja za 3 dni testuję,ale jakoś wszystkie objawy mi przeszły hehe piersi tylko bolą ale to może być na @

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry