reklama

Mamusie w 2012

Viola, Zagubiona - gratulacje i trzymam kciuki
Qcz - odezwij się
Bunny - jak się fizycznie czujesz? bo psychicznie nie pytam :-(

A ja znów lenia mam. Wczoraj jeszcze pożarłam się z M, ech... chłopy. Maciek szaleje w nocy, bo chce ze mną zasypiać i spać, a tu muszę go przestawić. On ma takie fazy, przez kilka tygodni śpi sam i zasypia sam, a później znó wymaga mojej obecności. Ech... faceci :sorry2:

reklama
Trina czasem coś zakuje delikatnie tak jakby jajnik. Tak to w ogóle nie czuje ze miałam coś robione. Za to głowa mnie boli nie samowicie i żadna tabletka nie pomaga.

Muszę sie zebrać iść po chleb i coś na obiad do sklepu bo będzie głodówka

Trina - a Ty już czujesz ruchy maluszka? :-)
34 dni bez @ , to już jest podejrzane, no ale ten test - polazłam na bHCG - jutro wynik, a z rana jeszcze wlazłam na 8 piętro w US bo przy windzie było 7 osób:szok: później stamtąd zeszłam. Teraz już siedzę w pracy:tak::tak::tak: nie pokoi mnie tylko to że brzuch boli jak na @ a od wczoraj krzyż.
Qcz - co u Ciebie? odezwij się
Dana - wróżko Ty nasza - obijasz się ostatnio co prawda , ale pamiętam że pisałaś że w tym samym miesiącu zaskoczymy wszystkich :-p

Ostatnia edycja:
Anastazja ja się od poniedziałku czuję, jakbym miała okres. Tak mnie brzuch pobolewa. To jest u mnie dziwne, bo mnie boli podczas @, ale dopiero wtedy jak go dostaję. A nie kilka dni przed!

No ale skoro @ nie przyszła to dobrze :tak: Ja zawsze w 1 dzień okresu mam taką ogromną chcice , z samego rana wiem że dostanę a tym razem chęci były ale @ jeszcze nie ma , mam nadzieję że tym razem się uda

Oby:-) Życzę Ci tego, i Wice i sobie z całego serca:-D
eee ja mam 24 dzień cyklu jak dobrze liczę, ja nie wiem kiedy mam mieć pierwszy dzień @:-( Nawet jak zrobić test bym chciała, to chyba dopiero w niedzielę. Wtedy bym pewna była, ze na 100% jest po terminie:-(

Co do wróżenia: obijam się, bo bez mojej asystentki to ja jak bez prawej ręki jestem:-D

reklama
hej

Bunny
wypoczywaj slonko

Katrina
i Zagubiona gratulacje przeogromne

witam nieznane mi staraczki

testujacym zycze tego wyniku: + lub II zalezy jaki test:-D

Mama Sowka, fajnie masz. No ja bym chciala by moje dziecie robilo gdzies indziej niz w pieluchy:-D

a ja tak wczoraj mi sie juz kompa wlaczac nie chcialo.
Dzien rodzinny byl, maly dupalem sie wypial do swiata i tyle z ogladania buzki. Ciekawe czemu moje dzieci zawsze dupalem sie odwracaja:-D no niemniej wazy sobie kolo 600 gramow. Szyja dluga i zamknieta. No na wariatke jakas wychodze, mowie gin, ze chce by szyjke sprawdzila a ta do mnie no tak, rok temu tez tak bylo. Jestem jedyna w jej karierze zawodowej /a ma ja dlugo wszak wiele lat ordynatrem w szpitalu byla/ ktora w ciazy sprawdza szyjke:-D no i powiedziala nam, ze smialo mozemy sie tulac:-p

przydaloby sie cos przekasic:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry