reklama

Mamusie w 2012

reklama
Bunny, oboje potrzebujecie czasu, zeby to wszytsko sobie jakoś poukładać w głowach i wkrótce spowrotem zaczniecie myśleć o starankach :)

Viola gratulacje Kochana :))

Karola witaj :)

Qcz, a może to plamienie wiąze sie z teoretycznym terminem @ ?? Trzymam &&& zeby wszytsko było ok :)

Magic &&& za Twoją mamę :)

czesc Dziewczynki,przepraszam,ze tak nagle ..chcialam zapytac tylko ..
bo dzis mam 44/45dc .. @ brak .. i nie wskazuje nic zeby przyszla ..
w piatek i sobote mialam 2 kreski na tescie owu,w sobote lub w niedziele mialam rozowe plamienie .. tylko raz to zauwazylam ..
w niedziele test ciazowy wykazal brak brzuszka .. ale pozniej to rozowe plamienie ..
pomyslalam,ze daj boze implacyjne .. czy warto czekac do konca msc i robic test czy spokojnie moge zrobic go jutro rano bo np 2-3 dni po ewentualnym plamieniu implacyjnym test bedzie juz wiarygodny ?
Qcz ,nie denerwuj sie .. mam nadzieje ,ze wszystko bedzie dobrze i to nic groznego &&&
Bunny - straszniue mi przykro .. obyscie szybko doszli do siebie .. przytulam
Viola - Gratuluje !!

Ostatnia edycja:
Kurcze to jest problem!To jak nie przejdzie to jutro jedź żebyś nie straciła maluszka :***
Tak, moja mama walczyła już z tym paskudztwem zaczęło się od guzka w piersi,który okazał się nowotworem, potem przeszło na narządy rodne i tym samym cały dół ma wycięty i teraz się boimy jak to będzie chcemy,aby nawrót był bardzo łagodny a najlepiej żeby go w ogóle nie było...A mamusia się boi,bo moja babcia miała raka,jej 2 siostry miały raka(żyją),ona ma raka i się boi,że na którąś z nas przypadnie tzn. moja lub moja siostra,bo facetów to omija...

martawy - z tego co się orientuje to testy wykrywają 6 dni po zagnieżdżeniu się , jak masz dużo testów to co szkodzi siknąć , a tak bym poczekała na Twoim miejscu :tak:
magic - mam nadzieję że wszystko się skończy pomyślnie , trzymam kciuki &&&&.
wika - co u Ciebie ?

magic,bardzo mi przykro ..
u mojej mamy tez zaczelo sie od guza w piersi .. nigdy nie potwierdzili,ze to rak..ale miala tyle razy ciete piersi,ze szok ..
przeskakuje jej z jednego na drugi.. jak juz po zabiegu dojdzie do siebie,kwestia kilku msc ma na drugim ..i tak od ponad 20tu lat .. i nic nie moga z tym zrobic .. :(
anastazja mam jednego tesciora ale chyba masz racje,nie zaszkodzi siknac z ranca :)
najwyzej poprawie na koniec msc jeszcze jednym ..
ostatnio zle sie czuje a dzis obudzilam sie taka wymietolona,polamana ..bol gardla,katar ..
nie wiem czy moge wypic chobcy cos rozgrzewajacego jak Fervex !? i tak cierpie leczac sie rumiankiem ;/

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry