reklama

Mamusie w 2012

Hej dziewczynki :( Jestem załamana :(((
Moja mama ma nawrót raka :( Chciałam do niej jechać,ale kategorycznie mi zabroniła powiedziała,że chce być teraz sama :( Nie wiem co mam robić :( Musiałam tutaj napisać, przepraszam :(((

reklama
Magic jedz do mamy nie rozmawiaj nie tłumacz po prostu bądź przy niej i przytul To wystarczy. Twoja mama sie boi ktoś przy niej musi być.

Iza gratuluje ślubu!

Ja juz jestem w domu

karolla - Witamy , rozgość się i pisz a nie tylko podczytuj, status głównej podczytywaczki pozwolę sobie przypisać:tak:
magic - jedź do mamy, może tak mówi ale myślę że potrzebuje teraz wsparcia, no chyba że go ma, ale jeśli Ty też potrzebujesz bliskości z mamą to będzie lepiej jak pojedziesz
bunny - martwiłam się że tak długo Cię trzymają, jak się czujesz?

Oszalałyście!!! Ileż pisać mozna, ha ha ;D

Oj, niech Ci przykro nie będzie, mną sie nie martw, teraz myśl o sobie kochana, o Patim, i o mężu. Będzie dobrze! :*

Tak, smaczne, polecam ;)

Moje myślenie też dziś słabe, z dalszych postów wydedukowałam że Wam się udało ;D Gratuluje! :* Prosze o fluidki ;)

No przyszła i sobie pójdzie kiedyś i oby już na 9 miesięcy ;) Rób testa kochana! &&&

No nie udało sie jej teraz wygnac, ale na nastepny raz moze jakies czary odprawie?? Co myslicie?? ;D

Witam cieplutko! :* Lepiej poczekaj, tak jak już dziewczyny wspomniały.

Kochana, ja też jestem z Tobą!!! :*

Idealnie to by było gdyby w ogóle @ nie przyszła ;)

Uff, dobrnęłam do końca :)

Ja już powoli zdrowieje, mieszkanie prawie gotowe, i musze sie czyms pochwalic :) Uwaga...

21 września 2013 roku, ja i mój ukochany bierzemy Ślub Kościelny ;) Wczoraj mama narzeczonego była podpisac papiery na najem sali :) A z Księdzem już dawno mieliśmy ustalone :)
Gratuluje :-) my mamy tez tylko cywilny ale moze kiedys..
Bunny - I jak po wszystkim ?bez obaw
dzis 3 dzien brak@ i wcale sie na nia nie czuje test 2 niestety tez negatywny nie moglam sie powstrzymac i zrobilam go o 12 .oo eh nic nie rozumiem :-(
Magic - Ja bym pojechala to wkoncu twoja mama

Ostatnia edycja:
Anaztazja nic nie czuje kompletnie nic. Czuje pustke w sercu i w głowie. Popłakałam sie na fotelu przed zaśnięciem i jak sie obudziłam od tej pory nic nie czuje tak jak by mi wszystko wisiało. Głupia jestem wiem

Anaztazja nic nie czuje kompletnie nic. Czuje pustke w sercu i w głowie. Popłakałam sie na fotelu przed zaśnięciem i jak sie obudziłam od tej pory nic nie czuje tak jak by mi wszystko wisiało. Głupia jestem wiem

To normale tez tak mialam narkoza moze jeszcze dzialac mi robili o 7.00 i o18 .00 jesze nie moglam prowadzic :tak: pamietam myslisz i mylisz ja z nudu spalam co chwile .

bunny - nie jesteś głupia, dobrze gosiulek piszę - w ten sposób się bronisz, teraz tylko dbaj o siebie, nie podnoś nic ciężkiego i nie zamykaj się na świat - ale jak Cię czytam to wiem że twarda babka z Ciebie :tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry