reklama

Mamusie w 2012

reklama
agnieszka - tak zakupiłam na jutro test, zobaczymy co się pokażę :-) miłej i spokojnej pracy życzę
Iza - Gratuluję i tak jak dana chętnie bym swój powtórzyła :-D a 100 os. to nie takie małe wesele , Ja miałam 77 razem z obsługą.
Zjola - to dużo kopert dostałaś w swoim życiu :-D co u Ciebie kochana ?

Ja tez juz jestem po jednym cywilnym, ale nie udanym, juz mam rozwód ;) ah, długa historia..

No i będziemy brać cywilny jak tylko zmienią mi nazwisko bo to troche trwa w tych urzędach ;/

I jeszcze raz dizękuje! :)

Iza gratulacje:-D

Ja też powiem szczerze, że chciałabym swój ślub jeszcze raz, bo było cudownie:-)
a potem podróż jeszcze lepsza:-) u nas zaproszonych było 100 osób, ale przyszło jakieś 80-85:-D

witam:) Udzielam się na innym wątku ale was podczytuję , jest sympatycznie więc postanowiłam dołączyć o ile mogę.
napiszę może coś o sobie. Mam na imię Karolina, mam 23 lata i 2 letnią córeczkę Hanię. Teraz staramy się o rodzeństwo dla niej.
Jest to mój drugi cykl starań, dziś mam 26 dc. Oczywiście podkusiło mnie i zrobiłam test i wyszła jedna krecha ale co tam nie poddaję się. Chociaż nic nie jest przesądzone bo te moje cykle są różne ( 25, 28,31) ale średnio 28 dni. Teraz ten mój cykl może być zaburzony bo tydzień temu leciałam do Polski( chyba ma to jakiś wpływ?) W połowie cyklu okazało się że mam rozwalony termometr, więc pół cyklu skopane, później lot do Polski to nie mierzyłam, ale teraz przeprosiłam się z rtęciowym i od 2 dni nim mierzę-temp 37 ale jak na nic nie liczę tylko czekam na @ i działamy dalej. Chociaż w tym cyklu bardzo intensywnie się staraliśmy;-) pozdrawiam Was serdecznie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry