anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Anastazja - kciuki &&&
Kochana dzięki wielkie, Ty wiesz - Ja za Ciebie też cały czas trzymam , i czekam na to trzęsienie ziemi już wkrótce ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anastazja - kciuki &&&
trzymam &&&&&&&&&&&&&Jutro będzie wynik :-)
Witam kochane![]()
Nie było mnie kilka dni bo miałam mało czasu
Witam nowe dziewczyny i gratuluję nowo zafasolkowanym
Bunny kochana trzymaj się cieplutko i szybko dojdź do siebieDużo uśmiechu i nadziei
Ja się pochwalę że u mnie w 2 cyklu starań też IIza tydzień do gina
No i chyba majóweczka bo wychodzi mi na 29 maja
Idę was trochę nadrobić![]()
Zaczęłam plamić dzisiaj.... Nie chcę znów stracić mojego maluszka![]()
czesc dziewczynki
chyba oszaleje rece mi sie trzesa aaaaaaaaaaaaaaa sa 2 kreski ta druga gruba ale bardzoo jasna ale az meza sie pytalam czy tylko ja mam zwidyy on tez widzi![]()
ale okazało się że całe pudełko za drzwiami stało
ehhh tylko pozazdrościć tych przyjemności
ale ważne że woła.zjola - to trzeba było już dojechać do Krakowa , na herbatkę byś wpadła Ja tu niedaleko Opolskiej urzęduję:-) a o wynikach czytałam na Odskoczni że strasznie długo musisz czekać, ale może wcześniej przyjdą, koleżanka też miała czekać 7 dni a po 5 już były.
zagubiona - dzięki , już się zastanawiasz nad wizytą u lekarza?
Qcz - zależy czy rodzina pijąca czy nie , liczy się 0,7 na 2 os. my na 77 osób mieliśmy 140 butelek , zostało całe pudło , chyba tam jest 30 , no i poszło ok 10-20 butelek dla tzw. kierowców a reszta poszła - ale u nas to wyjątkowo pijące towarzystwo się zebrało, pamiętam ok 24 przychodzi kelnerka - oczy wielkie - i mówi że wódka się kończy !!!ale okazało się że całe pudełko za drzwiami stało
ehhh tylko pozazdrościć tych przyjemności

Moja grupa w samopas ganiała, a ja sobie rajd urządzałam