anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
o matko dziewczyny po 0,5 na głowę ? livastrid a Ty aż litr
??? a Ja myślałam że to my mamy pijące towarzystwo
My byliśmy w sierpniu na weselu gdzie było coś ok 140 os. i poszło ok 60-70 butelek bo Pan młody się nas pytał ile u nas poszło i był strasznie zawiedziony że na prawie 2 razy tyle co u nas u niego poszła ta sama ilość butelek 

także na poprawinach dostaliśmy 2 flaszki na pożegnanie 
Ja mam przychodnie przy biurze , dlatego też się zdecydowałam zrobić betę ,bo tak to by mi się nie chciało, a poza tym najtaniej w mieście - 28 pln, także jak jutro będę szła/jechała rowerem ;-) to odbiorę , czyli jakoś po 10 to będzie. Mam strasznie mieszane uczucia ....
zjola - życzę Ci żebyś 2 zniosła

??? a Ja myślałam że to my mamy pijące towarzystwo
My byliśmy w sierpniu na weselu gdzie było coś ok 140 os. i poszło ok 60-70 butelek bo Pan młody się nas pytał ile u nas poszło i był strasznie zawiedziony że na prawie 2 razy tyle co u nas u niego poszła ta sama ilość butelek 

także na poprawinach dostaliśmy 2 flaszki na pożegnanie 
Ja mam przychodnie przy biurze , dlatego też się zdecydowałam zrobić betę ,bo tak to by mi się nie chciało, a poza tym najtaniej w mieście - 28 pln, także jak jutro będę szła/jechała rowerem ;-) to odbiorę , czyli jakoś po 10 to będzie. Mam strasznie mieszane uczucia ....
zjola - życzę Ci żebyś 2 zniosła

Ale mi ochoty na żurek narobiłaś , a wczoraj na pomidorową miałam ochotę - będę musiała w końcu jakąś zupę ugotować