reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Witajcie Dziewczynki.
Ja tak szybciutko...Mam pytanie...Moją siostrę od wczoraj boli w miejscu prawego jajnika i promieniuje do pachwiny.Co to może być? Myślałam że więzadła ale nie mogła spać w nocy.Ma jechać po południu do lekarza.RATUNKU...
Dodam że jest w 16tyg ciąży.

reklama
Witajcie:-D

bedzie corcia :-):-):-)
Maron gratuluję córeczki:-)

Rozczochrańcu mam nadzieję, że Twój powrót to już na stałe:tak:

Bartek już lepiej przespał ładnie całą noc:tak: inhalacji już się nie boi, ale jak mu się pokazuje jakieś filmiki na telefonie albo na kompie:-p tylko jak za dużo biega to zaczyna kaszleć, ale jak posadzić takie żywe dziecko:confused:

Ja jestem w końcu mega happy, bo mam nową fryzurkę i kolor:-) i wyglądam jak człowiek:-p

P.S. Jakoś tak dziwnie mnie wczoraj wieczorem i dziś rano zakuło podbrzusze...

Sowinka - oby to zakłucie było brzemienne w skutkach ;-)
Rozczochrana - no w końcu :-) a jak weselicho?
Gosia - dobrze że idzie do lekarza, nie ma co panikować zawczasu :tak: będzie dobrze. W ciąży czasem boli tu, czasem strzyknie tam. Sama wiesz jak to jest.
Syneczki - a później rodzice się dziwią, że ich dzieci choróbska z przedszkola przynoszą :wściekła/y: młodego dziś tata odprowadzał i bez stresu po raz pierwszy w tym tyg :szok: ale w pon i wt będziemy jeszcze w Gda, więc znów młody się z rytmu wybije :-(

ja sie tylko witam i uciekam ogarnąć chałupę, bo po południu ruszamy na arktyczną północ :-D

czesc :-)
dziekuje wszsytkim :-) ale dzis dzien mamy, wlasnie sie rozpadalo i nie zapowiada sie, zeby mialo przestac. Moja corcia chyba lubi taka pogode bo od rana jest bardzo aktywna :-D
milego dnia

Sowinka wkleisz nam jakąs fotke;-)?
Trina udanej podróży!!!!
Syneczki żeby tylko starszak nie złapał Ci choroby..

Pomoże mi ktos zinterpretowac wyniki toxo?:-)
TOXO M
TOXO IGM 0,06 WYNIK UJEMNY <0,5
TOXO IGM (-) UJEMNY

TOXO G
toxo igg 0,1 WYNIK UJEMNY <1,6

ja przelotem

martolinka /rozumiem,ze pierwsza wartosc podana jest Twoim wynikiem, a pozostala to referencja z labu/- nie masz obecnie tokso i jej nie przechodzilas, wiec wszystko w porzadku tylko uwazaj w ciazy na surowizne, najlepiej rob badania co trymestr

Ostatnia edycja:
reklama
Myszkin jak raz przysiadzie w kuwetce to trzeba od razu sprzatac wiec na brud nie ma szans;-)
Wiecie co we wtorek wizyta u gina i bardzo sie jej boje.. przede wszystkim mam nadzieje, ze dziecko ma sie dobrze...

Do góry