E
EEnil
Gość
Trochę inny temat wątku
Mimo,że pewnie chodzi o to samo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki :-):-):-):-)
Moja coreczka najukochansza :-):-)
No kupiony, kupiony - rozowy bodziak od tatya ja wlasnie wylicytowalam sukieneczke na all
No z imieniem to maly problemik jest, dla chlopca bylo wybrane
Ja chce Izke, maz Dominikeale pomalu przekonuje go do Izy ;-) jeszcze po glowie chodzi mi Ada :-)
izula nie poddawaj sie ja juz sie staram 12 mies z malymi przerwami(delegacja m ) uda sie kobieto moze troche musisz odpuscic
wiecie co jestem jak narazie zadowolona z tego mikroskopu owulacyjnego super pomiar mozna robic nawet kilka razy dziennie a pozniej jak juz sie uda zajsc w ciaze nawet moze słuzyc jako zapobieganie ale ja narazie potrzebuje go aby zajsc a wiec wczoraj juz zaczeł pokazywac tzw paprotki troszke a dzis juz jest masaich wiec wynik pozytywny to bedziemy dzialac hi
jak pokazywalam mojemu m to był w szoku ze takie g... potrafi pokazac takie rzeczy wiec jak narazie zakup udany oby posłuzył jak najlepiej i przyniósł rezultaty