E
EEnil
Gość
Trochę inny temat wątku
Mimo,że pewnie chodzi o to samo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a ja wlasnie wylicytowalam sukieneczke na all 

ale pomalu przekonuje go do Izy ;-) jeszcze po glowie chodzi mi Ada :-)
Dzieki :-):-):-):-)
Moja coreczka najukochansza :-):-)
No kupiony, kupiony - rozowy bodziak od tatya ja wlasnie wylicytowalam sukieneczke na all
No z imieniem to maly problemik jest, dla chlopca bylo wybrane
Ja chce Izke, maz Dominikeale pomalu przekonuje go do Izy ;-) jeszcze po glowie chodzi mi Ada :-)
izula nie poddawaj sie ja juz sie staram 12 mies z malymi przerwami(delegacja m ) uda sie kobieto moze troche musisz odpuscic
wiecie co jestem jak narazie zadowolona z tego mikroskopu owulacyjnego super pomiar mozna robic nawet kilka razy dziennie a pozniej jak juz sie uda zajsc w ciaze nawet moze słuzyc jako zapobieganie ale ja narazie potrzebuje go aby zajsc a wiec wczoraj juz zaczeł pokazywac tzw paprotki troszke a dzis juz jest masaich wiec wynik pozytywny to bedziemy dzialac hi
jak pokazywalam mojemu m to był w szoku ze takie g... potrafi pokazac takie rzeczy wiec jak narazie zakup udany oby posłuzył jak najlepiej i przyniósł rezultaty

a w następnym ani razu
no litości jak tu im wierzyć. W ostatnim cyklu starań mąż kupił normalnie w aptece TESTY OWULACYJNE Z DOMOWEGO LABORATORIUM cena przystępna i wiarygodność w 100% w moim przypadku.