reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

proszę o zaznaczenie mi spóźnienia na liście nieobecności :-D:-D:-D:-D

Syneczki, witaj na naszym watku :)
[*] dla Gracjanka.... dobrze, ze wychodzisz do ludzi, rozmawiasz o tym co się stało :tak: &&& kciuki za szybkie zaciążenie :)

Dana bajeczkę?? :szok::szok::-D

Trina, widzę, że coś się ruszyło w sprawie mieszkania :) Powodzenia :) A powiedz mi, Maciuś wie, ze będzie miał rodzeństwo???

Martolinka, powodzenia na badaniach :)

Bunny, Iza hejj :)

reklama
Trina Osowa to bardzo ładna dzelnica. Od zeszłego weekendu są przy zjezdzie z obwodnicy na Osowa jakies przebudowy , które maja trwac do poniedziałku wiec uprzedzam;-) nikogo tam nie znam , ale wiele złego słyszałam np.na temat przedszkola, szkoły Happy Kids. Tyle wiem ;-)
Wika gdzies sie podziewała?;-)

Martolinka - bywam tam od czasu do czasu od 10 lat. M ma tam swój dom rodzinny :-) z reszta parę kroków od mieszkanka, które mi się podoba. A co do tego przedszkola, to tez doczytałam w necie, że nie jest polecane.
Wika - Maćko wie, że mama ma dzidzię w brzuszku, ale chyba nie do końca pojmuje czym to pachnie :-)

MArtolinka, ja kobieta pracująca jestem :) ŻADNEJ pRACY SIĘ NIE BOJE ;-);-):-D Wczoraj w pracy do 16.00, potem czas z Igorem. Dzisaj niby do 12.00 w szkole ale na 15.00 wróciłam spowrotem na konsultacje dla rodziców.... no i tak czas leci....

Trina, no tak :) za mały jeszcze jest :) Ale dobrze, ze wie, ze będzie starszym bratem :)

Wika niech Ci bedzie:tak:może Bunny Ci wybaczy ;-)
Trina mówisz , ze Macius jeszcze za bardzo nie rozumie czym to pachnie? Nasz syn bedzie miał 2,5 roku jak pojawi sie jego rodzenstwo i licze na to , że bedzie w miarę "rozumny'...

mi raczej chodzi o to, że młody chyba nie rozumie, że dzidzia się urodzi i będzie jego siostrzyczką (mam nadzieję). To zbyt abstrakcyjne dla niego. Nie ma takich przykładów w otoczeniu i chyba nie do końca wie, że będzie ktoś jeszcze w domku, i mama i tata nie będą tylko jego.

reklama
Wpadłam i ja podpisać listę obecności.
Od piątku do poniedziałku na pewno mnie nie zaglądnę, bo wyjeżdżamy i nie będę miała na to czasu - z góry proszę o usprawiedliwienie.

Życzę dobrej nocki i do juterka.

Do góry