reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

syneczki - przykro że i Ciebie to spotkało, który to był tydzień ? światełko
[*] dla synka . O badaniach po poronieniu mozesz wiecej poczytac tutaj - https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/badania-po-poronieniu-17666/ ,wydaję mi się ze te ciągnięcia to może macica się skurcza? ale nie wiem - nie będę zgadywać, Ja nie miałam nic takiego. Po zabiegu krwawiłam bardzo minimalnie dosłownie kilka godzin po zabiegu i koniec. Ale jak coś Cię nie pokoi to lepiej zadzwoń do lekarza, będziesz spokojniejsza :tak:
maron - i jak ? już jesteś po wizycie, pewie poleciałaś ciuszki kupować :-D ciekawa jestem jaka płeć ;-)

reklama
Hej Wam :)

Syneczki, przykro mi.. :( Dołączam do pytania o tydzień.. Jak w ogóle chcesz o tym pisć, oczywiście..

Normalnie już brak mi sił.. Tyle roboty z tym nowym mieszkaniem.. Non stop sprzątam hehe.

Nic, ide jeść, i chyba sie zdrzemne..

Zostało mi pare dni do testowania, ale powiem Wam że na kobiete która zafasolkowała to się nie czuje, wiec napewno nic z tego nie wyszło, a szkoda bo termin bym miała na 23 czerwiec.. Taka ładna data..

Musze test zrobić w sobote rano jeden tak na wszelki wypadek, bo mama imieniny świętuje, a chciałabym choc jednego drinka wypic. Tzn chyba i tak pic nie bede.. A nóż widelec może się coś pojawi?? ;D Wiecie, szukam pretekstu by wcześniej zatestować ;D hahah

Kwiatuszek, ale gdyby ta moja koleżanka komuś doświadczonemu powiedziała jakie miała badania a jakich nie miała to by ktos jej to wbił do głowy.. Że też ja nie wpadłam na to by jej zapytać.. Troche sie obwiniam z tego powodu.
Mojej drugiej koleżance też nie zlecił badań na tokso, ale była na tyle mądra że zrobiła sobie prywatnie. I mi właśnie ona o tym powiedziała, i ja sama lekarza o te badania zapytałam.

Ostatnia edycja:
Maron i co i co wiesz juz kim jest lokator tak na 1000000% ? &&&

Syneczki chodzilo mi o wyniki histopatologiczne bo wczoraj oderbrałam. Anaztazja dobrze napisała że to ciagnięcie to kurczenie się macicy nie martw się jest dobrze. co do krwawienia do ja mailam bardzo skape trwalo 1,5 tygodnia a potem po dwuch dniach mnie zalało i się pokazaly big skrzepy- to też jest normalne bo macica sie oczyściła.
mi lekarz nie mowił zebym robila zadnych badaniach (w wynikach histo odrazu badają czy nie ma czegoś rakowego i pod innym kontem więc jeśli tfu tfu tfu by było coś nie tak to tam napiszą). do gin idziesz z wynikami histo gdy juz nie krwawisz on Cię zbada zrobi usg czy wszystko się ładnie zagoiło. co do prolaktyny to nie pomogę bo ja nawet nigdy nie maiłam tego badanego.

Anaztazja milo że się pojawilaś :-) chociaz TY bo na tamte krzyklam i nic. jak glowa boli jeszcze? mam nadzieje że nie

Sowinka jak możesz to poszukaj dziękuje . milej wizyty u babci Bartusia

od rano bylam w gościach Pati się wyszlal z dzieciakami. teraz śpi mam go z glowy na jakieś dwie godziny. lecę zrobic pomidorowkę bo mi się chce. telefon mi sie popsul jak wysuwam klapke to sie pokazuja rózno klolorowe paski i nie dzialaja przyciski jest dobrze tylko jak klapki nie rozsunę wiec ani smsa nie moge napisać ani do was z tel wiadomości wysłać wiec dupa blada ale czytac was czytam z tel. znowu to padlo na gwarancję muszę oddac . ble

Ostatnia edycja:
Bunny - jestem, jestem , głowa już nie boli całe szczęście , Ja mam dość wysoki próg odczuwalności bólu ale jeśli chodzi o ból głowy to katastrofa :-( Za to od jakiejś godziny mi lewy jajnik napitala , zamówiłam sobie przez aptekę internetową z odbiorem w Krakowiem takie coś jak vaginorm forte, przeczytałam że tych pałeczek mlekowych ma 2 razy wiecej niż lacibios , bo aż 10 mld , a do tego wyciąg z żurawiny :-):-)
Coś maron nie chce się pochwalić , nie pamiętam kogo chciała? synka czy córeczkę? Ja obstawiam że poszła kupować ubranka stricte pod płeć :tak::tak:
A reszta faktycznie dzisiaj się ukrywa , jak się do godziny 20 nie pojaawią to listę obecności zrobię i usprawiedliwienia tylko od lekarza albo od rodziców :-D:-D:-D:-D

Witam Was serdecznie...
Rok 2011 powoli się kończy...może zawitacie tu,staraczki tegoroczne,weteranki i planujące ciążę w 2012 roku?
Zapraszam serdecznie:)

reklama
Do góry