Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gdy ta koleżanka była jeszcze w ciąży, lekarz nie zlecił jej badań na toksoplazmoze bo twierdził że nie są potrzebne. Po porodzie okazało się że maluch jest zarażony tą bakterią która zaatakowała mózg.. Lekarze przewieźli go do Krakowa, i tam ratowali. Przez jakiś czas było lepiej, leki działały i maluch był w domkuz rodzicami, ale ciągle łapał inne choroby, leki przestały działać, i dzidziuś zmarł. Był taki kochany ;( Mały Aniołeczek..
Kochane, jak zajdziecie w ciąże to nie lekceważcie badań. Nawet jak lekarz nie chce czegoś zlecić, zróbcie je na własną rękę..

Przed komputerem nadal pędzam więcej czasu niż trzeba , ale w weekend mieliśmy gości więc nie wchodziłam na bb , a wczoraj miałam brak weny na pisanie bo mi od piatku wieczór tak łeb napier'''''' że głowa .... DUŻA

dzisiaj na szczęście już lepiej.

któraś się jeszcze dopisuje ? :-)

)
dla mnie to jest niepojęte po co kogoś wysyłać tyle km na 2 dni jakby nikt z Węgier nie umiał tego zrobić
ale ponoć chodzi o kasę, że Polacy mniej kasy biorą

)
i oby bylo wszytko w porzadku