Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maly Cię skopał, mówisz. Biedna, rzeczywiscie idź spać. Żeby tylko mała Ci dała.
Ja wczoraj spedzilam cały dzień w toalecie. Nie ma już nic, co mogę zjeść. Cokolwiek jem i piję od razu wraca. A czasem nawet nie muszę nic jeść i lecę do łazienki. Wczoraj masakrycznie mnie to wycieńczyło, a najbardziej nieprzyjemna jest susza w ustach, której ugasić nie mogę, bo nie mogę się niczego porządnie napić:/ Napisałam do pracy, że zrobiło mi się gorzej i niestety, ale nie widzę siebie pracującej w ten sposób. Jakikolwiek zapach z kuchni od razy mnie skręca. M wczoraj robił sobie pieczeń wołową i musiałam go poprosić, żeby zamknął drzwi do kuchni i otworzył wszystkie okna. W pracy moje biurko jest koło pracowniczej kuchni, więc biegałabym non stop między biurkiem a toaletą. Niczego bym nie zrobiła w tym czasie i pewnie wysłaliby mnie do domu i tak i tak.
maron a co to za bóle? Po co?
czy ja wiem, ze danie prezentu jest niepedagogiczne, zalezy tez co mu dasz, moze zrob mu budyn, albo kisiel, albo kup to cos za czym mu slinka leci, przeciez niekoniecznie to musi byc zabawka. A zreszta nawet maly samochodzik nie zaszkodzi. 
E, jak nie mam nastroju na zakupy to ich nie robie, ale przymierzam sie do zakupu takiej czapeczki