hej na chwile, a jutro w ogole mnie nie ma
witam nowe twarzyczki chetne na babelki
maron odpowiem tylko Tobie, od poczatku biore magnez na skurcze i obnizanie cisnienia /choc co ciekawe synek mi je poki co obniza, bo nawet normalnie nie mam takiego niskiego

/, od poczatku tez tran biore, ale zasadniczo ja w ogole caly czas biore nawet poza ciaza. Pewnie zelaza Ci brak, bo zwykle kolo tygodnia robi sie go mniej, bralam chwile, ale stwierdzilam, ze mi niedobrze i go odstawilam, zreszta jutro u poloznej zobacze jak tam z nim stoje. Nic innego nie biore, pigulek w ogole nie lubie brac zadnych wiec malec musi sie zadowolic tym, co dostaje.
bylam na ogladaniu dzieciny, nie ma bata jajecznica jak sie patrzy i juz sie na pewno nie zmieni

no i wszystko ladnie, nawet buzie pokazal by mama miala ladne 3d foty, dopiero na sam koniec zaszyl sie gleboko w miednicy. Brzuszek mu ladnie rosnie, bo z mala od tego momentu mialam juz problemy, wiec dzis 27+0 i mama jest zadowolona.
corci kupilam to
Overall Brun 249 kr | Lindex online shop | artnr: 6578800
plus rekawiczki plus czapusia, by nie bylo, ze na malych zakupach nie bylam, dzis jeszcze po mikrofale jade, bo stwierdzilam po tylu latach, ze jednak jej potrzebuje.
A i przyznali mi kase za to, ze mala jeszcze do przedszkola nie idzie,
tyle u mnie
do srody laski, starac sie skutecznie prosze