reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie w 2012

siema laseczki!! :-D
przepraszam że tak rzadko ale moje cykle mi płataja figle... wydawalo mi się że albo minelismy owulacje z emkiem podczas mojej choroby (pęcherz się kłania ;-)) albo jej wogole nie było (cykl bezowulacyjny) a tu od 2 dni ból jajnika !! i to jaki :D zwijalam sie normalnie... poszlam do sklepu kupiłam testy owu zrobiłam rano i popołudniu dla pewnosci !! 2 grube krechy więc wiecie... zrozumcie :-D hehe

a tak ogólnie witam karla :D mam nadzieje że będziesz pisac częściej niz ja :sorry2:

reklama
Calogera bedziesz bogatsza o nowe doświadczenia:tak:najważniejsze żebys znalazła pracę swoich marzeń!!!
Rozczochrana mówisz , że aż się iskrzy?:-D
martwię się o Qcz ... nie odezwała się od USG...

M kąpie małego i potem po raz 1001 będziemy oglądać gladiatora;-)

hejj :)

Karla witaj :-)

Rozczochrana, mam nadzeje, ze dunga dunga zakiełkuje:-D:-D :-D

Syneczki, jak Oliwier??

Martolinka, nooo masz powód do zadowolenia, jeżeli chodzi o M. :tak::tak::tak: Miłego seansu po raz 1001:tak::-D:-D:-D:tak:

Calogera, noooo brawo, decyzja podjęta :-):tak::tak::-)

a mnie mdli, spać mi sie chce i ogólnie dennie się czuje........:crazy::crazy:

a i bb mi nie chce poprawnie chodzić:angry::angry:

witamy nowa staraczke :-)
Qcz odezwij sie :tak:
ja zakuwam dzis druga noc z rzedu...:no: padnieta jestem

Ostatnia edycja:
Nie mogę się pozbierać - na jednym z wątków dziewczyna urodziła dzieciątko, ale niestety były jakieś problemy, lekarze dawali 40% szans na przeżycie. Niestety maluszek nie przeżył....
Okropne to, że nawet jak się donosi ciąże i urodzi dzieciątko, to nie ma jeszcze gwarancji, że uda się nacieszyć maleństwem.

Jestem, jestem! Mialam problemy z siecia w domu.
Wszystko jest ok, dziecie zdrowe i spadl mi ogromny kamien z serca gdy zobaczylam, ze sie rusza. Maly przez caly czas ssal/a kciuka i nie chcial/a sie dac zmierzyc. Ja z kolei tak jak nie bylam zmeczona, tak teraz pokladam sie co chwile.

Martolinka, Lelek - gratuluje dziewczynek. Tak sobie pomyslalam ostatnio, ze w sumie tez bym chciala coreczke, zeby razem malowac, szyc itd Wiadomo, ze nie wazne co, byle zdrowe, ale w sumie fajnie by bylo gdyby byla dziewucha:)

W sumie jeszcze do konca nie doczytalam zaleglosci. Za testujace oczywiscie trzymam kciuki. A i witam nowa kolezanke:)

Dzieki za troske dziewczyny:)

Katrina :szok::szok::szok: co Ty mówisz??? jestem w szoku!!! Boze jakie to zycie jest niesprawiedliwie!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry::angry: Dużo sił dla Mamy i
[*] dla Aniołka.

Maron, kiedy masz obrone??

Dana, &&&&& zaciśnięte z całej siły!!!!!!!! i moc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ specjalnie dla Ciebie:tak::tak::tak:

reklama
Do góry