Qcz
Najszczesliwsza
kwiatuszek to swietnie. Jednak czasem pieniadze trzeba wydac na dobrego lekarza. Dziwie sie, ze o przodozgieciu nikt Ci nigdy nie powiedzial.
Sowinka gratulacje dla siostry.
Wczoraj wieczorem bedac w toalecie zauwazylam jasno brazowy sluz. Niestety, przez to noc mialam w wiekszosci bezsenna. W prawdzie od tamtego momentu juz sie nie pojawil i mam nadzieje, ze sie nie pojawi, ale wciaz sie denerwuje. 18 tydzien prawie, powoli zaczelam sie uspokajac, ze doniose bez zadnych rewelacji
Sowinka gratulacje dla siostry.
Wczoraj wieczorem bedac w toalecie zauwazylam jasno brazowy sluz. Niestety, przez to noc mialam w wiekszosci bezsenna. W prawdzie od tamtego momentu juz sie nie pojawil i mam nadzieje, ze sie nie pojawi, ale wciaz sie denerwuje. 18 tydzien prawie, powoli zaczelam sie uspokajac, ze doniose bez zadnych rewelacji

) nie mówiłam, ale jak zaczełam tak mi do teraz zostało
Przez całe życie się ze mnie śmieją, ze teraz nadrabiam zaległości. Jestem żywym przykładem na to, że nie ma to wpływu na rozwój, można obejść się bez logopedy i na dodatek mieć idealną dykcję( na studiach kobieta z emisji głosu niemal się rozpływała z zachwytu-taka mała skromna dygresja
)

.