Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a z tym przeziębieniami to racja, no jak tu się ubrać? jakby to wiosna była to bym gumiaki założyła, a tak nie wiadomo czy o 17 jak będę wychodziła nie będzie mrozu czy snieg nie sypnie i jak wtedy człowiek będzie wracał? porażka jednym słowem z pogodą
u mnie jest 7 stopni ;-)
zawsze mi się tak marzyło :-) przykro mi z powodu Twojej mamy :-( życia (losu) się nie oszuka…
mnie trochę puściło, a czuję, że znów się wraca :-( ale Ty zdrowiej szybciutko :-) Hej!
Witam nowe staraczki.
Sylwia oj jak ja rozumiem co czułaś, oj bardzo. Ja właśnie staram się już 15 cykli. Wczoraj mi się zaczął 16:-( Taaaaa, morze czerwone znowu mnie wezwało... Jest tak jak i Truskawcia pisze, bezsilność, brak nadziei, płacz o niesprawiedliwość losu, gniew, że tym, które się na matki nie nadawają, zajście w ciążę nie sprawia problemu. A przede wszystkim mysli, że się nigdy tego dzieciaczka nie doczeka, że się nie zasługuje na to by zostać matką. Że ktoś tam na górze ma zupełnie inny plan co do mojej osoby. Myślę, ze nikt tego nie zrozumie, kto się przynajmniej rok nie stara bezskutecznie.
A przypominam, na początku starań robiłam badania. Wszystko było w porządku, niby. Teraz jedyne co pozostało to wziąść sobie do serca postanowienie noworoczne.![]()

w 3miescie to takie średnie cenyA więc jest piękny pecherzyk i ciałko żółte . Wielkością odpowiada 6 tygodniowi czyli tak jak powinno być. Na koniec badania usłyszałam gratuluje jest pani w ciąży!!! Dostałam lutke dowcipnie 2 razy przed snem. Nastepna wizyta za 2 tygodnie. Jestem przeszcześliwa.
Qcz pokaz fotelik!
Umie któraś robić flaki? Mój szanowny małżonek chce a ja nie wiem jak sie do tego zabrać.