reklama

Mamusie w 2012

reklama
Wika Patryk obudził sie wczoraj w 9 a spać poszedł o 23.20. Nie spał w dzień, cały czas szalał. Nie wiem co sie z nim stało ale tęsknię za moim śpiochem małym.

Liv mi sie wydaje ze chłopiec jest w obsłudze łatwiejszy niż dziewczynka.

Calogera gratuluje wolności. Będziesz tam dalej wykładać czy innej pracy? Michalek piekne ikonki wybrał:-).

Truskawcia :-* tulę mocno
~~~~~~~~~~~~~~~~
Powiedz mi kochana robiłaś jakieś badania?

Martolinka no to życzę udanego wyjazdu i bezpiecznej podróży.

Wika ja bym nie wytrzymała. Już teraz mnie zżera ciekawość kogo mam w brzuszku. My z Piotrkiem do brzuszka mówimy Dominik zobaczymy czy nim zostanie

Martolinka, na długo wybywacie??

Bunny, a może wybudzaj go rano koło 7.00 to wtedy wcześniej padnie na noc:confused::confused:

Igor na razie też biega, tzn. układa klocki, a to oznacza że mi zaśnie koło 16.00:angry::angry::angry: bo do wieczora to on nie wytrzyma:no::no:

mnie na początku tez zżerała ciekawość, ale teraz jakoś mi przeszło... czuje że będzie chłopak . Zobaczymy na usg w lutym:tak::tak:

calogera to kciuki za owocne starania

Bunny
z mysza szlo mi lepiej rach, ciach i byla czysta a ten obsrany wszedzie, pod wszystkim, kupa nawet na brzuchu:rofl2:

martolinka udanej wyprawy. I fajnych balwanow:-D

obstawiam rok 2014:-p
a przyszedl akt urodzenia robaczka dzisiaj

nie no jasne, ze trzeba uważać i nie wychylać się zbytnio z cycuszkami na przeciagi:no::no:

Sowinka, wiesz już coś??
:-D:-D Ja nie napisalam ze chodze z cycuszkami wystawionymi ,chodzilo mi bluzki z duzym dekoldem ,ja takch nie lubie ale wiele kobiet uwielbia jeszcze jak dekold wyglada ladnie -;-)
Qcz- to straszne ja swoich dzieci z oczu nie spuszczam bo rozni idioci po tym swiecie chodza i coraz czesciej sie to zdarza
Pyscek- wierz mi to przychodzi jak nie myslisz i niewiem moze zle pisze ,ale ja tez myslalam i sie nakrecalam i ciagle @@@@@@@ :wściekła/y:
tu nagle brak okresu, a cyce bolaly jak bym miala pociete zyletka :szok:, i byly obrzmiale i chyba te piersi mi daly do myslenia w ciazy jestes test kup a tu ....:-) popatrz i nie mysl nastepny miesiac ty to zobaczysz trzymam kciuki;-) IMG0065.jpg1 test robilam ,a lekarz potwierdzil .

Martolinka, fajnie macie :-):-):-) przydałaby mi się taka odskocznia od codzienności :tak:

Katrina
, słodki różowy wielorybek :-D:-D

a u mnie była dzisiaj na wizytacji, hmm przepraszam wizycie :rofl2::rofl2: TEŚCIOWA :szok::szok::szok::szok:

idę spać... musze odreagować :-D:-D:-D

Hej!
Moje wyniki będą prawdopodobnie w poniedziałek. W kazdym razie kazali w tym dniu zadzwonić. Na wyniki jutrzejszych badań męża czeka się 5 dni, czyli dopiero w przyszłym tygodniu. Ale to nic. Lada chwila spodziewam się @.
A mój M rzucił takim tekstem: "a teraz będzie tak, że w tym miesiącu sie uda, nie dostaniesz @ i się okaże, że to latanie po badaniach było na darmo";-)
P.S. Cierpi z powodu przymusowej abstynencji:-D

reklama
witajcie

Coś ostatnio znowu zaczyna mnie męczyc spanie po południu...
Widziałyscie różowego wielorybka?????

:-) Ale swietny wielorybek ,a ja czekam .;-)
Mam maly problem ,dotyczy on farbowania .Mam straszne odrosty i nie moge na nie patrzec :wściekła/y: kupilam farbe nie zawiera amoniaku ale boje sie zafarbowac wlosy niewiem czy w 1 trymestrze mozna i czy sie nic nie stanie fasolinie. ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry