reklama

Mamusie w 2012

Martolinka, schabowy z ziemniakami i kapustą pekińską:tak: i pomidorowa z wczorajszego rosołu:tak::tak: nooo babcia na dole to skarb.... ostatnio Igor ma zajawkę na babcię i wszytsko babcia musi robić.... czytamy ksiązeczkę, w końcu Igor wstaje mówi "baba cyta" i leci na dół... pieluchę zmienić tylko baba:-D:-Ddać piciu tylko baba:-D:-D:-D tylko chodzi do baby i woła ""baba choc" :-D:-D:-D moja mama ma już czasami dość:-D:-D:-D

oooo dawno nie jadłam risotto... masz jakiś dobry przepis??

Liv
wydaje mi się ze Igora ulubionym słowem już to "nie" zostanie... on jest bardzo uparty, wie czego chce i nie da go sie zbyć czymkolwiek:confused::confused: Juz masz @@@ :szok::szok: o siet ale szybko:szok::szok::szok:

reklama
Wika to mój przepis :

Ryż (ja wole paraboliczy włąsnie dlatego , ze sie nie klei tak mocno) zezłociłam na rozgrzanej na patelnie oliwie. Wsypałam do garnka , dodałam zeszkloną cebulkę i zalałam połowa kubka bulionu. I tak dolewałam do czasu az ryz zmiekł , ale po trochu , nie na raz. w sumie ze 2 kubki weszły.Solimy , pieprzymy , dodałam lubczyk mmmm
wink2.gif
smazymy na patelni piers z kury , potem pieczarki , papryke i to do gara gotujacego sie . Niech sie razem na gazie "przegryzie " i zajadamy. Mozesz dodac co tylko chcesz. Raz nawet groszek dałam i kukurydze

Liv - ja po Antku dostałąm @ po 3 miesiacach od porodu pomimo karmienia. Myslałam ze sie zastezele;-)

edit. Liv mutsy to bardzo solidna i znana marka. Jedyny minus o jakim słyszałam to ich spora waga . ale coś za coś ;-) nie straszne mu żadne wyboje

Ostatnia edycja:
Dzięki Martolinka... zrobię w tym tyg :tak::tak::tak:

Liv, na pewno ma swoje plusy... tylko czasem cieżko wytrzymać z upartym dwulatkiem:-D:-D

ja dostałam pierwszą @ 5 miesięcy po porodzie

brzmi smacznie, chyba sama skopiuje i zrobie
jakas lakoma zrobilam sie po porodzie:-D dobrze, ze nie tyje:-D:-D

sam stelaz 11 kilo, mniej niz moj obecny, jakos napalilam sie na ten wozek i usiedziec nie moge:-D

ja z myszka tez dostalam tak samo szybko jak z malym, jakis ten organizm nielitosciwy:dry:

witam moje kochane s
syneczki za wizyte &&&
u mnie @ sie konczy mam male nadzieje na ten cykl ale sie nie nakrecam w koncu minely wlasnie 3 miesiace brania witaminek a tyle trzeba do odbudowy nasionek
piechy rosna jak na drozdzach same zobaczcie DSC01322_zmniejszacz-pl_162376.jpg

Rety jakie słodkości kudłate. Kwiatuszku wszystkie maleństwa sa już zarezerwowane? Nie masz jednego "na zbyciu"? Chyba się zakochałam:-)
Wika heh jak wszystkie Igory są takie same, to Ci ciężko będzie. Po 2 roku życia z mojego bratanka zrobiła się taka perfidna bestia,że szok. Mały diablo inteligentny co wykorzystuje do swoich własnych celów. I przebiegły jak nie wiem. A przy tym zaraza urocza jak mało które dziecko. Taki łobuz czaruś.

reklama
wszystkie sa wolne narazie kochana bo nigdzie nie dawalam zadnego ogloszenia tylko biały jest jeden zarezerwowany wstepnie i namawiam mojego na druga biala suczke zostawic ale nie wiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry