Qcz
Najszczesliwsza
Anastazja spodnie ciążowe? czy jest coś o czym ja nie wiem?
Właśnie też myślałam, że ciążowe, ale to chyba koszulka na modelce jest biało szara i takie robią wrażenie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anastazja spodnie ciążowe? czy jest coś o czym ja nie wiem?

Qcz kochana spójrz na spodnie, ewidentnie ciążówki, mają pas no i są w kategorii ciąża i macierzyństwo
Anastazja nam czegoś nie powiedziała![]()
jestem jak na dłoni
kupiłam na zaś - bo za 8 złotych takie fajne to gdzie ja znajdę?
inna sprawa że myślałam że szybko zaskoczę - a tu widać jest tak że jak się chce to się nie ma , więc póki co leżą 
Ja o 15:40 mam USG żył wraz z konsulatacji lekarską , kupiłam pół roku temu na grouponie - ale nie miałam czasu żeby się umówić a że ważne tylko do 12 marca to dzisiaj się zmobilizowałam - mam problem z pajączkami. Zastanawiam sie nad wizytą u rodzinnego - bo mi dalej te plecy bolą , ale wiem że to nerw uciska- więc pewnie mi da skierowanie do neurologa - do którego znowu czekania pół roku - to już mi przestanie boleć 

Dopiero jak "udowodniłam" jej że jest głupia -powiedziałam że wiem że po 1 w moim wieku i po 2 podczas starań o dziecko powinno być tak i tak , łaskawie powiedziała żebym przyszła we wtorek do gabinetu lekarki i się jej spytała czy mnie przyjmie, no cholera jasna - no łaskę robi że tam pracuje 
a na korytarzu jak zwykle średnia wieku - zdecydowanie powyżej tych co się starają o dzieci 
) on na oko lat ponad 60, i ona tyle samo :-) ale dziewczyny - jacy zadowoleni i szczęśliwi - tatuś to się doczekać nie mógł kiedy zobaczy dziecko na usg - aż miło popatrzeć na takie pary