Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie było tak źle, a niby to mecz podwyższonego ryzyka
ale ja nie wiem kto niektórym pozwala zdać prawo jazdy -> widzi jeden z drugim, że "zakaz ruchu", a pcha się na chama
ja mówiłam im tak, że mogą przejechać, ale w związku z tym, że przejeżdżając łamią zakaz to muszą mandat zapłacić 500zł i 5pkt -> działało na wszystkich
a spokojnie mogli ulicą obok przejechać, ale nie musieli się pchać tam gdzie karetki, policja, kibice, droga ewakuacyjna ehhh, a jakby w auto dostał od kibola to ciekawe do kogo by miał pretensje
ponoć nawet Dudek był, ale go nie widziałam
To na pewno ostatni wybryk pęcherzyka!!! trzymam za to mocno kciukiHej!
Mam dzisiaj doła.:-( ja juz wiem, że na 2012 rok się nie załapię. Dziś dowiedziałam się, że pęcherzyk nic nie urósł. Pytanie czy to jednorazowy cykl bezowulacyjny, czy w ogóle jej nie miewam.:-(
i tak trzymacdanao moze to jednorazowa sytuacja oby trzymam kciukasy nie zapominaj ze ja tez sie staram razem niedlugo bedziemy chwalic sie brzuszkami zobaczysz ja w to wierze
głowa do gory najwazniejsze ze wiadomo cio i jak
No, no, M się spisał, zaimponował mi wiedzą o skurczachWitajcie,
pojechaliśmy dzisiaj do urzędu skarbowego. Miałam tam sprawę do załatwienia. Wchodzimy do odpowiedniego budynku a tam pusto tylko za okienkami pełno pań. W moim okienku oczywiscie pusto. Stoje , czekam. M w końcu się wkurzył i pyta , czy ktoś nas obsłuży. Usłyszał , ze zaraz koleżanka podejdzie. Minęło kolejne 5 minut i M na cały głos mówi " Zapomniałem dodać , ze żona jest w 9 mscu ciąży i w tej chwili mamy skurcze co 8 minut i nie gwarantuję ,że zaraz urodzi. Z synem szybko się uwinęła"żałujcie ,że nie widziałyscie ich min. Zaraz się zjawiłą pani![]()
![]()
Mama Stacha piszesz , ze RACZEJ się nie załapiesz na 2012. Ale kto wie?;-)

Taka ze mnie staraczka, ja chyba powinnam wątek zmienić.Dana, głowa do góry, ja miałam wiekszą część takich cykli a mam już dwójkę dzieci i teraz owulację prawie w każdym cyklu.Hej!
Mam dzisiaj doła.:-( ja juz wiem, że na 2012 rok się nie załapię. Dziś dowiedziałam się, że pęcherzyk nic nie urósł. Pytanie czy to jednorazowy cykl bezowulacyjny, czy w ogóle jej nie miewam.:-(
Ja się jeszcze waham, co prawda sprawa zdrowotna już rozwikłana, ale w pracy niezbyt ciekawie i M niezbyt chętny ciągle.Mama Stacha a kiedy zaczynasz staranka?