Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na wizycie potwierdziło się, ze nie miałam owulacji. Następny cykl tez będę monitorować, jak wtedy tez będzie zero to będziemy wspomagać clo. Ja się chyba tego dziecka nawet w 2013 nie doczekam:-( Kurczę ja się dopiero o pierwsze staram dziecko, i ( wiem, zaraz mnie okrzyczycie) zaczynam coraz bardziej utwierdzać się w przekonaniu, że się nie doczekam nigdy.:-(
Gin kazał mi jeszcze zrobic poziom cukru we krwi. Taa nie dość, że niedoczynnośc tarczyczy to jeszcze po drodze jakąs cukrzycę złapię. Ciekawe na ile jeszcze chorób zachoruję podczas starań o dziecko. Szkoda gadać normalnie, wszystkiego mi się odechciewa

może się nie staram aż tak długo , ale po moich przejściach to czasami się czuje winna tego że jestem jaka jestem, że nawet zdrowego dziecka nie mogłam urodzić, a teraz zajść nie mogę. Zdecydowanie ciężej jest nam wyluzować bo jeszcze nie mamy małych szkrabów krzyczących do nas MAMUSIU - ale postanowienie - ostatnie miesiące były podporządkowane pod ciąże - nie planuje wakacje - bo co jeśli ciąża, nie wypije na imprezie bo może akurat - od dzisiaj - KONIEC - kupiliśmy bilety lotnicze z Krakowa do Gdańska na weekend w lipcu ( tak apropo tylko 99 zł w jedną stronę :-)) , jak idziemy na piwo to kupuje piwo a nie sok, jak jest impreza to nie jestem kierowcą
Kochana dołączasz do mnie
w prowizorycznym wyluzowaniu?