Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na wizycie potwierdziło się, ze nie miałam owulacji. Następny cykl tez będę monitorować, jak wtedy tez będzie zero to będziemy wspomagać clo. Ja się chyba tego dziecka nawet w 2013 nie doczekam:-( Kurczę ja się dopiero o pierwsze staram dziecko, i ( wiem, zaraz mnie okrzyczycie) zaczynam coraz bardziej utwierdzać się w przekonaniu, że się nie doczekam nigdy.:-(
Gin kazał mi jeszcze zrobic poziom cukru we krwi. Taa nie dość, że niedoczynnośc tarczyczy to jeszcze po drodze jakąs cukrzycę złapię. Ciekawe na ile jeszcze chorób zachoruję podczas starań o dziecko. Szkoda gadać normalnie, wszystkiego mi się odechciewa

może się nie staram aż tak długo , ale po moich przejściach to czasami się czuje winna tego że jestem jaka jestem, że nawet zdrowego dziecka nie mogłam urodzić, a teraz zajść nie mogę. Zdecydowanie ciężej jest nam wyluzować bo jeszcze nie mamy małych szkrabów krzyczących do nas MAMUSIU - ale postanowienie - ostatnie miesiące były podporządkowane pod ciąże - nie planuje wakacje - bo co jeśli ciąża, nie wypije na imprezie bo może akurat - od dzisiaj - KONIEC - kupiliśmy bilety lotnicze z Krakowa do Gdańska na weekend w lipcu ( tak apropo tylko 99 zł w jedną stronę :-)) , jak idziemy na piwo to kupuje piwo a nie sok, jak jest impreza to nie jestem kierowcą
Kochana dołączasz do mnie
w prowizorycznym wyluzowaniu?