reklama

Mamusie w 2012

Witajcie!

Sowinka udanego wyjazdu:)
Bunny powąchać noworodka? o matko i córko ale koleżanka ma pomysły :-D uśmiała się...:-D
Syneczki pewnie ze sobie poradzisz,będzie dobrze:)
Wika jak tam?

U mnie wszystko ok ale jakoś czasu brakuje na wszystko...:-/
No i puknął mi właśnie 9000 post :szok: heh

Miłego dnia!

reklama
witajcie

Mam nadzieję, że Gosiulek nie będzie na mnie zła, ale ma jakieś problemy.
Serduszko dzidzi nie biło na wizycie i jeszcze jutro ma na kontrole jak nic sie nie zmieni... to wiecie. Trzymajcie kciuki i módlcie się o cud!!!!

Gosia trzymam kciuki bardzo mocno!!! Obyśmy jutro usłyszały same dobre wieści od Ciebie. Nadzieję trzeba mieć do końca!!!
Przykro mi ze przez to przechodzić :-(. trzymaj sie jakoś a ja będę sie modlić.

hej :)

Gosiulek &&& za jutrzejszą wizyte i moc pozytywnych myśli Wam wysyłam :tak:
Agnieszka, dzięki :) jakoś leci... Zalałam kompa mojego i przez cały dzień jestem odcięta od świata wirtualnego, dopiero jak M. wraca z pracy to przywozi swojego lapka. Jak wycieczka?? bo zdjęcia z zamku przepiękne:tak::tak::tak::tak: Alanek już wrócił do domu??

Bunny
, jak u Ciebie?? Dzieje się coś, czy na razie cisza?? Jak Pati??

Martolinka, w Biedrze są teraz super przybory szkolne... Igor nie idzie do przedszkola, a sama zaszalałam i kupiłam ksiazeczki, plasteline, farbki i już działamy artystycznie bo do tej pory to tylko kredkami rysowaliśmy a teraz farbki poszły w ruch:tak:

Sowinka, bawcie sie dobrze :)

Syneczki, T
y zaciskaj jeszcze nogi i nie wypuszczaj Marcelinki;-):-):-);-)

Qcz, witaj :) Tak myślałam, ze gościsz się teraz w Polandii :) pokazałabys na zamkniętym Kubusia:tak::tak::tak:

Agnieszka, dzięki :) jakoś leci... Zalałam kompa mojego i przez cały dzień jestem odcięta od świata wirtualnego, dopiero jak M. wraca z pracy to przywozi swojego lapka. Jak wycieczka?? bo zdjęcia z zamku przepiękne:tak::tak::tak::tak: Alanek już wrócił do domu??
Wika nam też nie dawno laptop padł,na szczęście mamy drugi a w weekend jedziemy kupić nowy aby dwa w domu były :tak:
Wycieczka bardzo udana! W ten weekend jedziemy z mężem na zakupy a w następny długi weekend jedziemy na kolejną wycieczkę :happy2:Alan ok,jeszcze troszkę i wraca :tak:
Buziaki dla dzieci!

Syneczki jak samopoczucie?
Qcz pokaż synka :tak:
Gosiulek ale smutne wieści...3maj się :-(

Miłego dnia dziewczyny

Pozwoliłam sobie poszperać po postach gosiulka... tak mi przykro :-( niespełna rok temu moja wizyta w 12 tygodniu wyglądała tak samo... z tym że ja się załamałam a Ty jesteś twarda i słusznie!

Czy to już pewne z Gosiulkiem??? Boże, kochana. Ściskam Cię mocno, bądź silna.
Dziewczyny, postaram się coś wrzucić. Jeśli to nie teraz, to za półtora tygodnia jestem z powrotem w Edynburgu, wtedy na pewno coś wrzucę. Maluszek mi tak szybko rośnie. Już ma prawie 3 miesiące! Za szybko!

Hej!

Cichutko tu ostatnio...

Piszę do was z nowego laptopa i chyba jest dobrze,muszę wypróbować wszystkie klawisze
laugh.gif
W starym spaliła się karta i wszystko poszłooo
yes2.gif
na szczęście wszystkie dane udało się odzyskać ufff...
Dzień nega aktywny i zabiegany.Zakupy udane i obiad na mieście skonsumowany
laugh.gif
a poza tym ciepło jak cholera
cool2.gif

A co u was kochane?

reklama
Czesc dziewuszki :-) Musze posiedziec i poczytac co u Was, bo sie zapuscilam w tym temacie "delikatnie" :zawstydzona/y: Za 2,5 miesiaca oficjalnie bede znow staraczka :tak::-) Juuuuuppiiiiii!!!!!! :-D Wtedy juz na stale wroce na forum :tak: Tymczasem biore kwas foliowy, w pazdzierniku ostatnia wizyta u gina przed staraniami i do dziela :tak::-) Niesamowicie sie ciesze ;-)
Tymczasem sciskam Was kochane i dobrej nocki zycze ;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry