Po wielu bolach i mekach wreszcie mam internet!!!!!!

Zjem obiadek i poczytam Was troszku ;-) No i napisze co u mnie :-)Tesknilam mocno
JESTEM :-)
Widze, ze u Was tez sie cos dzieje :-)
agnieszka wstawialas juz zdjecia naroznika??? Bo moze gdzies przeoczylam. A z impreza i kostiumami super pomysl :-) Daj znac jakie wybralas

Wszystkiego najlepszego z okazji 4. rocznicy slubu
Syneczki wreszcie sie rozpakowalas :-) Gratuluje slicznej coreczki
martolinka termin wypada mi na 12 czerwca

Bede sie denerwowac

Powodzenia z Antkiem, oby szybciej docieralo, ale zapewne mu to przejdzie :-)
Lelek wreszcie sie pojawilas. A widzisz, jednak sie udalo i to przy pierwszym podejsciu :-) Powiem Ci, ze moj chrzesniak mial okres gdzie zacowywal sie dokladnie tak samo jak Twoj Miloszek i nie sluchal kompletnie nikogo, ze to jest brzydko i ze sie tak nie mowi. Od razu chwytal to czego nie powinien

Ale na szczescie mu przeszlo.Jak dlugo juz mieszkasz w nowym domu?:-)
kwiatuszek trzymam za Ciebie kciuki caly czas, wiesz o tym

Rozumiem Cie, ze chcesz troszke odpoczac, ale chociaz czasami napisz co i jak. Przytulam Cie mocno
wika to tylko pogratulowac takiego grzecznego synka :-) Tez chce miec takie grzeczne dziecko

Super, ze wszystko Wam sie udalo
Bunny takie to nieraz sa tesciowe, nie ma co. Wojtusia mama to juz odkad tylko sie dowiedziala, ze jestem w ciazy to od razu mowi ze do pracy wiecej nie ide i zebym niczego nie robila tylko odpoczywala
liv ano wrocilam do gry

I co lepsze juz wygralam

Jak tam twoje pociechy? Grzeczne?
trina, calogera jak tam u Was???
Ja bylam w poniedzialek pierwszy raz u gina i co????? Widzialam juz Fasolke :-) Dostalam nawet zdjecie, pozniej wstawie

Poki co lece troszke odpoczac. Milego popoludnia kobietki.