reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witamy Marcelinke!!!
3400 miłości
57 cm szczęścia

Jak mi dzieci pójdą spać to poszukam kabla i pójdę na dół na komputer wstawię Wam zdjęcie tej slicznotki.

Ja pierdziu jak sie cieszę :-D:-D:-D.
Gratuluje kochanie gratuluje z całego serducha!

Ostatnia edycja:
mms_img50329.jpg
MARCELINKA :)

Syneczki serdecznie gratuluję!!!

wpadne później to poopisuje chrzciny :) tak ogólnie to Wojtuś grzeczniuch nad grzeczniuchy!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak:

Witajcie:)

Przede wszystkim gratuluję SYNECZKI z całego serca:tak:mam nadzieję , że szybko dojdziesz do siebie.
Lazurku a na kiedy wypada Ci termin? mocno trzymam kciuki:tak:
Wika prosimy fotki i relację:tak:
Calogera , Sowinka jak samopoczucie?

matko Antek zrobił się ostatnio okropny. Wachlarz histerycznych zachowań rozszerza się wraz z każdym kolejnym dniem w przedszkolu. Próbuje wymuszczać , bić , złosci sie.. jak wpadnie w szał top koniec świata. Jak na razie radzimy sobie , ale świerzbi mnie żeby porządnie nim wstrząsnąć. Słowa docierają , ale długo to trwa

Syneczki gratulacje!!!

Lazurek ale super wiesci!!! Widzisz, tak sie martwilas a fasolka pojawila sie wtedy kiedy sama chciala:) zdrowka!

martolinka łacze sie w bolu niegrzecznych synkow, ja po czesci przez to nie pisze:angry:nie mam zlotej rady, rece i cycki opadaja, czasami dzwonie do meza i kaze mu wracac z trasy bo boje sie ze wyladuje w wariatkowie

Iza wspolczuje Wam bardzo, zdrowka dla malej

wika, ale masz fajnie ze zakupy sama robisz... ja to zawsze z 2 ogonami a dzis spedzilam 3 godziny w urzedzie pracy, w tym czasie Iga zglodniala a Milosz dostal szalu, dzwonil jakis facet od wywozu smieci a urzedniczka ryczala na mnie ze 9 lat temu nie zglosilam im ze podjelam prace, wydrukowala mnostwo papierow a na koniec okazalo sie ze weszla w dane osobowe jakiejs innej pani K.:angry::angry::angry:i to nie o mnie chodzilo. Od dzis jestem bezrobotna z prawem do zasilku:cool:
dawaj fotki i relacje z chrzcin

Co do Milosza jeszcze to standardem jest: nakladanie nakladki na kibel na leb tak ze juz 3 kupilam bo wszystkie musialam ciac aby mu sciagnac, wysylanie pustych sms w ilosci 15 do przypadkowego ludzia z listy w tym jeden z napisem DUPA, wpadanie w szal z czestotliwoscia co 20min wpadanie do lazienki po szczotke to mycia kibla i walenie nia na oslep, gryzienie do krwi dziewczynek(gosci) lanie w gacie podczas szalu, wylapywanie wszystkich brzydkich slow(od tesciow i brata) i wykrzykiwanie ich w sklepie albo kosciele typu "koza z dupy" albo :gowno" i spadaj- tego uzyl nawet do lekarki i wiele innych malo przyjemnych rzeczy

Bunny jak tam sobie radzisz?

gdzies mi przemknelo ze liv sie pokazala oznajmujac ze pasie kozy:-D

wiecej grzechow nie pamietam i przepaszam za to, zreszta nasz dom teraz jest bardziej oblegany niz Lichen wiec same rozumiecie:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry