reklama

Mamusie w 2012

Czesc Kobietki :-) Mam wreszcie chwile dla siebie, choc niedlugo, bo czeka mnie jeszcze dzis rozmowa z mama na skype...
Bunny na pewno nie bede miala lepiej od Ciebie :-D Poki co juz 2 tydzien bez pracy, a ja sie powoli zaczynam nudzic :dry: Juz bym chciala urodzic :tak:

katrina czuje sie w miare dobrze, choc podbrzusze mnie pobolewa. Wczesciej bolalo czesciej, teraz juz jest troche lepiej, ale to normalne, prawda? :confused: Przynajmniej lekarz tak mowil jak bylam na wizycie.

Co do karmienia piersia to powiem Wam, ze tez oczywiscie bede karmic, ale chyba nie chcialabym tego robic przez dluuuugi czas. Zreszta zobaczymy jakie beda potrzeby dziecka :tak:

Ale sie objadlam tostow. Zaraz pekneeeeeeee....

reklama
Witajcie dziewuszki:tak:

Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam jak Wacka już tydzień nie ma, ale byłam pochłonięta projektowaniem fotoksiążki:tak: już skończona i wysłana, więc zostało czekać na kuriera:-D

Dziś byłam u ginka, naczekałam się jak nie wiem, ale na szczęście wszystko ok i nie muszę się o nic martwić:tak: następna wizyta za 4 tygodnie:tak:

Najbardziej jestem zadowolona, bo w piątek udało mi się sprzedać stare auto i już mam to z głowy, dziś zgłosiłam zbycie i koniec problemu:-D

Wacek przyjedzie 31-go i będzie w domku 4 dni, więc się strasznie cieszę, a potem pewnie jak pojedzie to wróci dopiero pod koniec listopada:eek:

Co do karmienia to ja Bartka karmiłam chyba tylko tydzień, bo jakoś nie chciał mojego pić, więc nie wiem jak to będzie z Paulinką, ale zobaczymy:tak:

W nocy strasznie mnie brzuch bolał, ale to pewnie po urodzinach siostry, bo najadłam się ciasta, brokułów z sosem czosnkowym i śledzi
:-p

Nie wiem komu chciałam odpisać, ale to co pamiętam:

Syneczki jak sobie radzisz??? Jak chłopaki reagują na siostrzyczkę???

Wika super, że chrzciny się tak udały:-D

Lazurku nawet nie wiem jak się cieszę czytając Twoje posty, że siedzisz w domu, nudzisz się hehe nawet nie wiesz jak to szybko minie:tak:

Qcz trzymam kciuki i nie stresuj się!!!

Liv częściej zaglądaj:tak:

Co tam dziewczyny u Was???

Ostatnia edycja:
Lazurek - normalne, bo narządy się rozciągają, bo dzidzia rośnie. Normalne oczywiście w granicach rozsądku, tzn. jak to jest przenikliwy ból, silny, itd. to juz nie jest normalne. Ale trzymam kciuki, oby cały czas tylko takie objawy były.

Qcz - trzymam kciuki!!!!!

Witam się!

Anemie u Olusi leczymy żelazem w syropie ferrum, 2ml dziennie, do tego kwas fliowy i wit b.

Robiłam testa, nie jestem w ciązy. Nie chodziło o to, ja wiem że karmienie mnie nie zabezpiecza.. Po prostu bałam sie że tabletki nie zadziałały.. Gdy odstawiłam tableki to juz z innym zabezpieczeniem sie przytulalismy.. Głupia nie jestem :-p

Uciekam bo maleństwo wzywa. Pozdrwiam!! ;**

Iza, pewnie karmienie piersią jeszcze stopuje ci okres. Dużo zdrówka dla małej. A jak Twój M? Pomaga Ci???? Tak swoją drogą od czasu do czasu wpadam poczytać posty na babycentre.co.uk. Tam są tzw "birthclubs" czyli fora dziewczyn,które miały termin w tym samym miesiącu. Tam jest zatrzęsienie dziewczyn, które już są znowu w ciąży od Maja! Ja nie wiem czy bym dała radę. Tzn dać pewnie bym dała, bo co innego zrobić? Ale chyba nie chciałabym mieć dzieci jedno po drugim az tak:)

Wciąż zero wieści w sprawie pracy. Niby nie mówili, że się skontaktują w poniedziałek, tylko "we wcześniejszym przyszłym tygodniu". To zazwyczaj oznacza coś między poniedziałkiem a środą. Jednak z każdą upływającą minutą stresuję się co raz bardziej. Czekam jak na wyrok.

Czesc Kobietki ;-)Dopiero zdobylam sie, zeby lapka otworzyc, bo jakas bardzo leniwa dzis jestem :sorry:
Sowinka ja mam nadzieje, ze to szybko minie, bo z Wojtusiem juz tak bardzo chcemy miec dziecko przy sobie :tak::-) To pojadlas dobrych rzeczy jak na urodzinach bylas :-) Ja jak slysze nawet nazwe czegos slodkiego to mnie mdli od razu. Nawet jednej czekoladki teraz nie rusze, nie ma mowy :no: W ogole nie jem nic slodkiego, odpycha mnie na sam widok :eek:
katrina mysle, ze to bol w granicach rozsadku :tak: Tak jak wczesniej pisalam, jakis czas temu bardziej bolalo, teraz juz jest lepiej, ale uwierz mi jak ja juz bym chciala miec stan ciazy za soba :tak: No i na brzuszku nie moge spac... Ach... :confused2:
Iza ja tez bym nie chciala dziecka jednego po drugim tak zaraz :no: Moja przyjaciolka z Polski tak wlasnie urodzila. 3 miesiace po porodzie dowiedziala sie, ze jest znow w ciazy :eek: Oj, zaskoczona byla. A Ty po jakim czasie od porodu zaczelas brac tabletki????
Qcz caly czas trzymam kciuki, zeby z dobrymi wiesciami zadzwonili :tak: Na pewno do srody sie odezwa :tak:

Ja teraz jedzonko sobie szykuje. Taki Bauern Topf, wrzucam wszystko do garnka i gotuje :-) Uwielbiam takie dania, mniam :tak: Ogolnie to nie wiem ostatnio na co mam ochote :sorry: Nie jem wczesniej niz o 12:00, jakos nie moge, a wieczorem tez duzo nie moge sie najesc, bo bedzie mi niedobrze, juz to testowalam :cool: Jak narazie dzis wciagnelam 2 bulki, sok marchwiowy, duzego loda, jablko i czekam na cieple danie :tak: Jak zjem to musze poprasowac troszke, a nienawidze tego robic, brrrrr....

Lazurku - no ja w pierwszej ciąży też musiałam się oduczyć spać na brzuchu, potem już do takiej pozycji nie wróciłam,

Qcz - co nas nie zabije, to nas wzmocni!!! Trzymaj się dzielna kobieto!

reklama
Ja jak slysze nawet nazwe czegos slodkiego to mnie mdli od razu. Nawet jednej czekoladki teraz nie rusze, nie ma mowy :no: W ogole nie jem nic slodkiego, odpycha mnie na sam widok :eek:

Jak zjem to musze poprasowac troszke, a nienawidze tego robic, brrrrr....

Lazurku ja przy Bartku prawie nic słodkiego nie jadłam, więc po cichu przepowiadam, że to może być chłopczyk, ale czas pokaże:tak: a co do prasowania to ja też nie lubię i teraz tego nie robię, ale niebawem zaś się zacznie, ale takie malutkie rzeczy to jakoś się inaczej prasuje:-D

nie dostałam...chyba mnie to zniszczyło.

Qcz przykro mi, ale trzymam kciuki byś szybciutko coś innego znalazła:tak:

Dziewczyny jestem mega happy, bo już na 100% Bartek idzie od stycznia do przedszkola:tak: to będzie dodatkowa grupa utworzona z funduszy UE:tak: jeszcze w połowie listopada będzie spotkanie, żeby jakieś dodatkowe wnioski wypełnić i wszystkiego się dowiedzieć:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry