reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Może dlatego ,ze Londek? jak dla mnie to tez za drogo
Dobranoc wszystkim i do jutra papapappa

Pewnie tak.
W Londynie to wszystko 2 razy droższe jest wynajem,atrakcje,w sklepie i ogólnie ale mimo wszystko mamy zamiar nie długo Londyn zwiedzić...w końcu...już nie mogę się doczekać:)))
Dobranoc Fleur:))

reklama
Hej!:-)
Ja tylko na chwilę, bo już za długo siedzę na kompie:-p
Aga- sorki, jeśli coś pokręciłam, ale wydaje mi się, że coś pisałaś o swoich włosach:sorry2:

Ewula- miło, że piszesz..:-), co do tabletek, to jest to sprawa indywidualna, jak z tą płodnością po kilkuletnim braniu, ale bądź dobrej myśli, na pewno ci się wkrótce wszystko ureguluje...:tak:

Fleur- dziękuję, kochana za kciuki! Dam znać co z pracą, jak tylko będę coś wiedziała. Tobie też życzę powodzenia w staraniu się o tę pracę, oby jak najszybciej się udało, to będziesz spokojniejsza i będziesz mogła zaplanować już konkretniej staranka...:-):-)

W sumie to "TzG" nie za bardzo mogłam obejrzeć, bo mój P. oglądał mecz, ale widziałam wyniki- wygrała Julia, ok, też ładnie tańczyła, szkoda mi tylko trochę Glinki, bo ona jest zdecydowanie bardziej profesjonalna (jak dla mnie), a wydaje mi się, że chcieli wypromować Julię, bo jest z TVN :confused:

Późno już, zaraz zmykam, poczytam sobie jeszcze trochę w łóżku książkę po angielsku, muszę przyznać, że nawet całkiem nieźle mi idzie...;-)

Dobrej nocki, dziewczyny! Karaluchy... i te sprawy!!!:-D:-D:-D

Isana Ja pisałam o pasemkach bo z Fleur rozmawialiśmy o fryzjerach...pewnie coś Ci się pokręciło
:-D
A co do czytania po angielsku to nienawidzę bleee :no:
Fajnie że Tobie się to udaje :tak::-)
Ja jakieś tam małe pisemko czy ulotkę to przeczytam ale książkę nigdy w życiu :-D

Dobranoc !

Aga- widzisz, a ja jestem z wykształcenia germanistką i nauczycielką niemieckiego, to wolę czytać po angielsku- w prost uwielbiam ten język!:-D Żałuję tylko, że dość późno wzięłam się za jego naukę. A czytam sobie dla przyjemności, takie w miarę lekkie powieści obyczajowe, dla kobiet, różne... nie za trudne, większość (o dziwo!) rozumiem w ogóle nie sięgam po słownik!:happy2:
Ps. Ja też sobie robię pasemka, ale u fryzjera...:-p

Dobrej nocki, dziewczynki! Do juterka! Kolorowych snów i pchełków na noc!!!!!!!!:-D:-D

Fleur, Isana, ewula00 dziękuje Wam Dziewczyny! To na pewno wina natłoku spraw, mam nadzieje, że to nie długo minie.

A u mnie weekend super, odpoczęłam troszkę :-) Byliśmy z Moim Kochanym u Babci na wsi, pochodziliśmy po lesie. Tylko szybko uciekliśmy bo mrówki wielkie i czerwone gryzły!!! Straszne !!! :-D
Dzisiaj za to byliśmy pod Warszawą w Ranczu Pod Bocianem i też pochodziliśmy, po oddychaliśmy świeżym powietrzem :-)
Przekładam sobie na wrzesień dwa egzaminy jednak... Całe wakacje w domku także spokojnie się przygotuje :-) A w środę ostatni egzamin :-)

Jak nam się uda to jedziemy w czwartek na działką na na 4 dni na rowery to też chociaż troszkę odpoczniemy :-) ale nie wiadomo czy się uda :-(

A tak szczerze dziewczyny to planuję zrobić sobie tatuaż :-D Hmmm...

Witam was kobietki
Misia to sobie odpoczeliscie przez weekend i naładowaliscie baterie .Ja tez kiedys myslałam o tatuazu tzn myslelismy razem z moim M nawet znalezlimy salon ale jakos tak chyba przeszło , teraz to juz bym chyba nie zrobiła za stara jestem ;)
Agnieszka ja podobnie jak i ty miałam opory jesli chodzi o czytanie po angielsku ale przez czytanie najlepiej jest sie nauczyc angielskiego pamietam ,ze zaczynałam od powiesci dla dzieci :tak:
Isana jak u Ciebie czy dostałą jakas wiadosmosc w sprawie pracy ???? ja ciagle czekam ok lece brac sie obiadek bede pozniej papapapa

reklama
Do góry