Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witajcie!Chciałabym dołączyć do Waszego grona, można?
![]()

no i przy okazji większe zakupy zrobię:-)

wika8 a faktycznienie zauważyłam
Witam po weekendziemały troszke lepiej,ale jeszcze nie ma rewelacji
byle do przodu
oglądałam pogode :-( no to zima idzie :-( nienawidze zimna :-(
Witajcie
Dziś poniedziałek jej jak ten czas szybko leci...
Nie długo święta i nowy rok a my o rok starsze ;-)
Ciekawa jestem jaki będzie ten Nowy Rok
Miłego dnia koleżanki
)
JA też nie lubię zimy... aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl o zaspach, mrozach.... wrrrrrr
Fajnie, ze Twojemu Smykowi już przechodziA ja muszę iśc dzisiaj z moim do lekarza, bo do kataru doszedł kaszel i boję się, żeby mu nie przeszło na oskrzela
A Nowy Rok będzie obfity w zaciążone staraczki)
Pajka ja lubie na takie okazje serwowac owoce morza. Jest to troche kosztowne tzn ryba ale szybko sie robi i jest pycha...jak chcesz to daj znac
jeśli pozwolicie, dołączę do waszego gronamój synek niedługo kończy 10 miesięcy, a na wiosnę/lato przyszłego roku chcielibyśmy postarać się o drugiego maluszka
![]()
Witajcie!
Chciałabym dołączyć do Waszego grona, można?jestem mamą 9,5 miesięcznego Kubusia i rodzeństwo planujemy na 2012 rok
marzy mi się czerwiec, może sierpień
pozdrawiam Was![]()
My od rana montujemy szafe....mam nadzieje, że zaraz sąsiedzi nie przyleca ze w niedziele remonty urzadzamy :/
wczoraj bylimsy na urodzinach u moich trojaków. Jeju jak takim dziecim ciezko kupic preznt...dzien wczesniej mialy urodziny dla innych dzieci i dostaly pond 15 prezentów i to same zabawki...i jak tu teraz wymyslec im cos czego jeszcze nie maja a ich zainterseuje....straszny problem co roku mam.
Zobiłam test owu. pojawia sie druga kreska...w tym miesicu sprobujemy szczescia wiec trzymajci kciuki![]()
Dzień doberek
Witam witam, a kogo to moje oczy widzą
Buziaczki miłego dzionka![]()