Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pajka- ja preferuje śledziki, makarony , sałatki (sałatki robie z czego popadnie , sałata, pomidory ,oliwki, ogórki, cebulka ,ser feta etc.), a makaron spaghetti jednak na kolacje dla 20 osób to może być problem , może jakieś mięsko na ciepło , jakąś sałatkę, szaszłyki , jak kto lubi może być bigosik, no i zawsze jest pycha taka zwykła sałatka z warzywek gotowanych , no i moje ulubione danie kaurczak z sałatką ,ala gyros,
do tego majonez i ketchup ,sól i pieprz jeśli ktoś lubi do smaku i co najważniejsze przyprawa gyros
filety kroić na kawałeczki i doprawić gyrosem , odstawić, potem jak już przejdą przyprawą , podsmarzyć na patelni, zdjąć z patelni i układać w wysokim szklanym naczyniu , najpierw na dnie filety(wszystkie filety podsmarzone zostają na dnie) , potem ogórki ,papryka, kukurydza,fasola - to przesmarować ketchupem i majonezem, zasypać kapustą pekińską, i znowu warzywka - ogórek,papryka,kukurydza,fasola znowu przesmarować i zasypać kapustą , ozdobić ketchupem i udekorować kukurydzą. Pycha , tylko przyprawy gyros nie żałuj,pięknie kolorowo wygląda, a jak wolisz to można jeszcze pieprzem i solą troszke doprawić.
Lele- witaj , jesteś mile widzianaim nas więcej tym lepiej
Oj, jakie pyszności pojawiły się na forum Mniam, mniam... a u mnie w lodówce ostatnio samo światło...........
A mnie dopadło jakieś przeziębienie... głowa boli na maksa, katar leci ciurkiem... pasowałoby się położyć do łóżka, a tu streta papierków na jutro do zrobienia czeka.......
jeśli pozwolicie, dołączę do waszego grona mój synek niedługo kończy 10 miesięcy, a na wiosnę/lato przyszłego roku chcielibyśmy postarać się o drugiego maluszka
cześć mam nadzieje,że mnie jeszcze pamiętacie. Nie udzielam się tu ostatnio, bo czasu mi brak. witam wszystkie nowe staraczki.
Jeju Wy juz piszecie o świętach, ja jeszcze nie czuje tej magii-niestety
Czas tak szybko leci-nie wiem kiedy ten rok prawie zleciał-niedawno były przecież wakacje hihi
Ja tez z dnia na dzień coraz bardziej chce 2 dziecka, ale jakos obsesyjnie o tym nie mysle
Widze kobietki ze dzieciaczki mamy w podobnym wieku:-) i widocznie wiekszosc z nas ma taka sama wizje i pragnienie jesli chodzi o nastepne:-) Taka nasza natura:-)
Ja po porodzie zarzekalam sie ze przez najblizsze 5 lat nie chce slyszec o dziecku, tzn o dziecku jak odziecku ale mialam straszne komplikacje po porodzie ktore ciagnely sie 8 miesiecy wiec to mnie zniechecalo a wrecz powodowalo strach i panike.Jednak teraz juz jest o wiele lepiej no i jakos te mysli o nastepnym wciaz mnie nachodza:-)