Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I to jeszcze rozłożoną w czasie na 2 lata - w końcu nadal karmię.. Jednorazowo wypadało to tak z 20-30ml wina/szampana albo piwa - nigdy nic mocniejszego
Bo jeśli wszystko wróci do normy to chcę jeszcze odczekać następny cykl i... zacząć staranka (druga połowa lutego/ początek marca), a więc z tego co widzę nieco wcześniej niż większość z was. Jeśli więc zaskoczymy od razu to może będę już mamą na koniec 2011 roku, a jeśli później, to już 2012. 
Wika jedyne co mogę Ci w tej sytuacji zaproponować to soczekbo wszystkie % napoje szumią w główce.
wlasnie, czasami mam wrazenie ze mam dwojke dzieci..
Witam się z wami dziwczyny wieczorowo-imprezowo!:-) Nie wiem, czy mnie któraś tu pamięta, udzielałam się na forum (na tym wątku) parę miesięcy temu, wtedy mówiłam wstępnie o starniach, planach na dzidzię, a teraz to już tuż tuż... W grudniu odstawiłam tabletki anty (po 7 latach) i teraz czekam na pierwszą @ normalną- mam nadzieję, że przyjdzie i to w terminie (spodziewam się 17 lub ewent. kilka dni później, bo na anty to miałam co 28 dni jak w zegarku, a wcześniej zwykle 30-31 dni). Trzymajcie kciukasy, żeby @ przyszła!!! Po raz pierwszy chyba tak bardzo na nią czekam!Bo jeśli wszystko wróci do normy to chcę jeszcze odczekać następny cykl i... zacząć staranka (druga połowa lutego/ początek marca), a więc z tego co widzę nieco wcześniej niż większość z was. Jeśli więc zaskoczymy od razu to może będę już mamą na koniec 2011 roku, a jeśli później, to już 2012.
Ale wam przynudziłam, co? A wy tu macie imprezkę.... To ja też się przyłączę i napiję się winka (Carlo Rossi ale białe) komu polać?![]()
Pychota!
Jakoś w przyszłym tygodniu wybieram sie zrobić "przedciazowe badania" - TORCH (IgG i IgM na toksoplazmozę, różyczkę, cytomegalię, poza tym HIV-COMBO, kiłę, HCV i HBV), lipidogram, mocznik, kreatyninę, pełną morfologię, TSH, mocz - troszkę pieniazków na to pójdzie, więc rozważam czy nie zaczekać do końca stycznia, wtedy może zrobię to na NFZ.. A teraz zrobiłabym tylko to co konieczne w moim wypadku (TSH, morfologię i cytomegalię) - no i może jeszcze cytologię. Jeju, az przypomniałam sobie ile badań różnorakich wiązało mi się z moja poprzednia ciazą i aż mi się łezka w oku zakręciła