reklama

Mamusie w 2012

reklama
Ja 21.01 idę do ginka z wynikami badań, zobaczymy co powie! Dalej progesteron w 20 dc mam 0,14 masakra!
Ja od zawsze miałam problemy z nieregularnymi @, teraz odstawiłam tabletki brałam 2 miesiące, po tym jak nie miałam @ od 3 miesięcy.
U mnie będzie na pewno walka, mam pco, niski progesteron, wydłużający się cykl do ehh ostatnio 3 miesięcy.. pozostałe wyniki w normie:)

Jak zaszłam w ciążę z córką, to dowiedziałam się dopiero w 7 tyg. bo takie długie cykle miałam..

A bierzecie jakieś witaminki?? kurczę a ja na kwas foliowy mam uczulenie .. muszę jakiś kompleks witamin kupić

Agnieszka jak wszystko ułoży się po naszej myśli to zaczynamy w kwietniu :tak:

Isana kciuki za @ oby jak najszybciej przyszła :-)

Dziewczęta dzisiaj już raczej nie wejdę, chyba że wieczorem. Dzisiaj robimy roczek Juli więc zapieprz będę miała.

Miłego Dnia :)

Kasia ja tez mam strasznie nieregularne @, jak stosuje antykoncepcje to wtedy jako tako, ale jak tylko odstawiam to od razu wszystko "wraca do normy" i nigdy nie wiadomo kiedy dostane. Zdarza sie ze nieraz i 2 razy w miesiacu mam a nieraz przez 2 miesiace cisza. Lekarz mi kiedys mowil ze po porodzie to sie ureguluje ale tak sie nie stalo. Wiec jak sie staralam o Miloszka przez 9 miesiecy to co miesiac robilam test, trzeba czy nie ja lecialam do apteki i juz:-D

Ja jeszcze nie biore foliku, ale kiedys bralam feminatal800 w ciazy tylko nie wiem czy mozna to brac jak sie nie jest?

Cos mi sie suwaczek nie chce dobrze zapisac i nie odlicza mi dni:-(

kobietki pomozcie... czytalam w instrukcjach jak sie wkleja suwaczki i ok ale ja chce usunac i nie moge, tzn te dobre sie usunely ale tan glupi jeden nie. Nawet go nie ma w zapisz sygnature, dopiero przy podgladzie wyskakuje

OOO jaka impreza tu w piatek byla :-):-) ja niestety w szkole siedzialam :wściekła/y: ehhh ale na nastepna przybede i wypijemy cos :cool2: Co z ta lista?? :-)
Dziewczyny, ktore maja nieregularne, rzadkie @ moze warto zbadac prolaktyne?? widziecie, ja poszlam do gina tak tylko kontrolnie w zeszlym miesiacu, a wyszlo co wyszlo ...i tez moje @ byly bardzo rzadkie i nieregularne.
Isana &&&&&&&&&&

Witam was dziewczynki w to leniwe niedzielne popołudnie:-)
Mój M właśnie przewozi naszą sofę do nowego mieszkania (nie jest to takie proste jakby się wydawało, trzeba było rozłożyć na kilka części i teraz biedaczekmusi z tym kursować na 3 razy:tak:, a ja mu niestety za barzdo w tym nie pomogę, bojestem drobna i nie dam rady dźwigać- swoją drogą, ciekawe jak sobie poradzę z własnym dzieckiem i z wózkiem- i to na 4 piętro bez windy!!:szok:)

Kasia- domyślam się, co czujesz mając takie kłopoty, ale trzymam kciuki, żebyś wszystko szybko wyleczyła i bez problemu zafasolkowała,jak już na to przyjdzie pora

Kama- wszystkiego najlepszego z okazji 1. urodzin twojej córci- oby rosła zdrowa i szczęśliwa!!!:-)

Lelek- to ty też planujesz staranka już niedługo? Fajnie, że jesdak nas kilka będzie...:tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry