• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamusie w 2012

Heh ale to nic waznego ;-) jeszcze sie nie staramy, chcialam tylko zobaczyc jak to dziala ;-) noo druga kreseczke mialam duzo jasniejsza, chyba dzis powtorze, zeby zobaczyc czy jest ciemniejsza :-)
Instrukcja obslugi gdzies przepadla, musialam ja wyrzucic :zawstydzona/y:

reklama
witam się po dłuższej przerwie:tak:
co się działo opisałam w skrócie wiadomo gdzie;-)
witam te z którymi nie miałam jeszcze przyjemności:-)
i udanego weekendu życzę:-D

Witam was dziewczynki!
Alarm odwołany- @ w końcu przyszła! Co za ulga- ale się cieszę!:-):-):-) Dzięki za wasze odp. i wsparcie. Co prawda po 32 dniach, ale dla mnie to i tak super! Wcześniej przed tabsami też miałam cykle 30-32 dniowe. Mam nadzieję, że za miesiąc przyjdzie @, a wtedy... do dzieła!

Aga- 130 funtów za badanie gin.? To strasznie dużo:szok: To faktycznie skorzystaj z tego zaproszenia

Lelek- przykro mi, że się pokłóciliście, ale to minie, zobaczysz- może napisz lub zadzwoń do niego pierwsza? Będzie ci lżej na duszy... A co do teściów- współczuję.

Maron- jak jest już druga kreska (choć blada) to jest to dobry znak, a kiedy chcecie się starać?

Anna- witam cię również!:-) Napisz coś więcej o sobie.

Isana z zaproszenia na badanie szyjki macicy skorzystam ale z tego co się dowiedziałam na tym to się kończy.
Jakiekolwiek inne badania raczej trzeba robić prywatnie.
A 130 funtów bo 50 badanie,50 usg i 30 cytologia niestety ale takie tu są ceny prywatnie oczywiście lecz z drugiej strony chcę być pewna że jest ok więc czego nie zrobi się dla fasoleczki:)

Aniu witaj i pozdrawiam cieplutko:)

Co do testów owulacyjnych nigdy nie używałam a co do teściów to sprawdza się przysłowie że z "rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu"więc Ja ogólnie nie narzekam na teściów ale cieszę że jestem daleko i nikt nie wtrąca się w nasze życie prywatne.

Buziaki i dobranoc słonka:)
Uciekam spać bo jutro mam wizytę u fryzjera więc pewnie wrócę odmieniona jak ta lala :-D:-D

reklama
Isana dopiero pod koniec tego roku, najwczesniej w pazdzierniku jak cos ;-) ale duzo tez zalezy od mojego leczenia :-)
Milego dnia kobietki :-) Ja zabieram sie za kilka edycji i korekt, bo mnie redaktor goni :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry