• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Kasia- pogratuluj siostrze!!!:-)
To chyba fajne uczucie być ciocią? ja tego akurat nie wiem, bo mam młodszą siostrę i to ona liczy, że wkrótce zostanie ciocią:tak: ( a tak przy okazji to rodzice chcą zostac dziadkami, babacia prababcią, ciotki- sama nie wiem kim...???- grunt, że wszyscy w mojej rodzinie dopominają się i dziecko- też tak macie? I słowo "dopomnają" nie jest bynajmniej przesadzone...):no:
Lelek- daj znać, kiedy doładniespodziewsz sie @? Tak z ciekawości (i dla porównania ze mną ) chcę zobaczyć czy cykle ci się już unormowały. Ja jak na razie ciągle czekam... Nawet nic specjalnie nie zapowiada nadejścia @ (a ty miałaś jakieś objawy przed pierwszą normalną @?)
A swoją drogą to sporo jets tu germanistek jak na 1 wątek, nie sądzicie?;-)
Od wczoraj czuję sę jakoś tak niewyraźnie, chyba znowu coś mnie bierze- eh, wydaje mi się coraz bardziej, że odkąd pracuję w tej szkole to częściej coś łapię (jak nie od dzieci to od innych nauczycielek- szkoda, że nie ciążowe fluidki;-)), też tak macie? Poważnie się zastanawiam nad zrezygnowaniem z tej pracy (bo i płacę mam naprawdę marną), a skupieniem się już tylko na nauczaniu prywatnym.

[B pisze:
Lelek[/B]- daj znać, kiedy doładniespodziewsz sie @? Tak z ciekawości (i dla porównania ze mną ) chcę zobaczyć czy cykle ci się już unormowały. Ja jak na razie ciągle czekam... Nawet nic specjalnie nie zapowiada nadejścia @ (a ty miałaś jakieś objawy przed pierwszą normalną @?)
A swoją drogą to sporo jets tu germanistek jak na 1 wątek, nie sądzicie?;-)
Od wczoraj czuję sę jakoś tak niewyraźnie, chyba znowu coś mnie bierze- eh, wydaje mi się coraz bardziej, że odkąd pracuję w tej szkole to częściej coś łapię (jak nie od dzieci to od innych nauczycielek- szkoda, że nie ciążowe fluidki;-)), też tak macie? Poważnie się zastanawiam nad zrezygnowaniem z tej pracy (bo i płacę mam naprawdę marną), a skupieniem się już tylko na nauczaniu prywatnym.
Isana ja zazwyczaj nie mam objawow ze nadchodzi @ ale jak tylko dostane- napisze.

Moze faktycznie lepiej byloby Ci uczyc tylko prywatnie?

Ja dzis mam dola bo po poludniu zawiozlam meza na baze bo jechal w trase i tak sie poklocilismy ze szok:-( a najgorsze jest to ze ja sie pierwsza nie odezwe jak on zawini, a jak on sie odzywa to ja nie odpisuje:-(po prostu za czesto i za bardzo sie klocimy:-(

Isana jeśli z tego nauczania pieniądze będą jako takie, to ja bym to wybrała. Mniej steru i w ogóle. U Nas nikt się nie upomina bo już mamy córeczkę, ale na Święta większość życzeń to żebyśmy braciszka szybko zrobili :-D

Lelek kurcze, nie dobrze....
A na długo wyjechał?
Dlatego się boję jak to będzie jak M do Norwegii wyjedzie.
Dzisiaj mi powiedział że na początku tygodnia w delegację na tydzień jedzie, to będzie taki mały trening przed dłuższym rozstaniem.

Kasia daj znać jak będziesz po wizycie?
Kciuki zaciśnięte&&&

Lelek przykro mi...czasami tak jest niestety,może oboje przemyślicie sprawę i jak wróci będzie ok.Tulam:(

U mnie spokojnie,przygotowuję się psychicznie do staranek które już nie długo...
Na luty mam wizytę w Coventry ale przed wczoraj dostałam zaproszenie na badanie ginekologiczne bo 5marca kończę 25 lat i zastanawiam się czy odwołać wizytę w Coventry a pójść do szpitala,zaoszczędziłabym tym sposobem 130 funtów + dojazd do Coventry.

Pozdrawiam was!

kobietka, no tak jeszcze nie mialysmy przyjemnosci :-) witaj :-)
a u mnie wlasnie owulka trwa :baffled: moje jajniki ciezko pracuja, co nie jest zbyt mile :-)
dziewczyny powiedzcie mi, jak to jest z testami owulacyjnymi. Kiedys kupowalam na allegro ciazowe i kupilam sobie kilka owulacyjnych zeby sprobowac :-) jesli na tescie wyjda 2 kreseczki to znaczy ze owulka jest, tak?? mi wczoraj wyszly 2. Tak sie zastanawiam bo w zeszlym miesiacu moja ginka na USG zobaczyla kilka pecherzykow na jajnikach co swiadczy, ze zdazaly sie cykle bezowulacyjne. Teraz chyba wrocilo wszytsko do normy skoro sa te 2 kreseczki? :-) moze to dzieki bromkowi

reklama
Hej Agnieszko!!

U mnie nic ciekawego. Czekamy na wynik tego cylku. Na razie @ spóźnia się 1-2 dni. Na teście 1 krecha dlatego podejrzewam, że cykl mi się wydłużył. No ale czekamy. A co tam u Ciebie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry