Kamiśka :)
Fanka BB :)
Kasia czekam na wieści po wizycie. Gratulację dla Siostry
Ja ciocią zostałam 2 tygodnie temu, a w marcu zostanę 2 raz.
Ja ciocią zostałam 2 tygodnie temu, a w marcu zostanę 2 raz.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

( a tak przy okazji to rodzice chcą zostac dziadkami, babacia prababcią, ciotki- sama nie wiem kim...???- grunt, że wszyscy w mojej rodzinie dopominają się i dziecko- też tak macie? I słowo "dopomnają" nie jest bynajmniej przesadzone...)
Isana ja zazwyczaj nie mam objawow ze nadchodzi @ ale jak tylko dostane- napisze.[B pisze:Lelek[/B]- daj znać, kiedy doładniespodziewsz sie @? Tak z ciekawości (i dla porównania ze mną ) chcę zobaczyć czy cykle ci się już unormowały. Ja jak na razie ciągle czekam... Nawet nic specjalnie nie zapowiada nadejścia @ (a ty miałaś jakieś objawy przed pierwszą normalną @?)
A swoją drogą to sporo jets tu germanistek jak na 1 wątek, nie sądzicie?;-)
Od wczoraj czuję sę jakoś tak niewyraźnie, chyba znowu coś mnie bierze- eh, wydaje mi się coraz bardziej, że odkąd pracuję w tej szkole to częściej coś łapię (jak nie od dzieci to od innych nauczycielek- szkoda, że nie ciążowe fluidki;-)), też tak macie? Poważnie się zastanawiam nad zrezygnowaniem z tej pracy (bo i płacę mam naprawdę marną), a skupieniem się już tylko na nauczaniu prywatnym.
moje jajniki ciezko pracuja, co nie jest zbyt mile :-)