livastrid
2010 & 2012
Moj ananas nie spal po poludniu i teraz tez nie ma ochoty![]()
nic mi nie mow. Mi mala spi kolo poludnia a potem mnie maltretuje do 21 i mam tak juz 6 dzien z rzedu. Padam na pysk a ta dalej chce sie bawic i ani mysli spac

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moj ananas nie spal po poludniu i teraz tez nie ma ochoty![]()

Lepiej pozno, niz wcale

to chyba przez te wiatry, ciśnienie podobno skacze, pewnie u was też stąd te bóle głowy... Także z góry przepraszam, jeśli będę nieskładnie pisać

:-)
ale wspolczuje, mi 8 wyszly w sredniej szkole, nie moglam jesc, goraczkowalam i wogole a najsmieszniejsze jest to ze zanim zalozylam aparat na zeby to musialam zrobic rtg szczeki i okazalo sie ze mam z kazdej strony po 9 zebow
dlatego mialam wyrywane i dopiero aparat.
Nie dość, ze komplet ósemek, to jeszcze dziewiątki! Cześć dziewczynki!:-)
Ja dzisiaj jestem strasznie skołowana, rozkojarzona,to chyba przez te wiatry, ciśnienie podobno skacze, pewnie u was też stąd te bóle głowy... Także z góry przepraszam, jeśli będę nieskładnie pisać
Maron- który to u ciebie dzień cyklu już? Może lepiej odstaw ten bromergon?![]()
ehh sama nie wiem, podobno to sie zdarza, a moja ginka nic o tym nie mowila, mam brac ciagle, tylko jak bede robic badania to mam przerwac na dwa dni :-) wiecie co, mi sie wydaje, ze jakos mi sie bardzo cykl zaburzyl, bo ja czuje tak jakbym owulke miala, jajniki mnie tak nap...aja, ze masakraLivastrid - pisałaś że dajesz Malutkiej kaszkę manną? Dowiedz się lepiej, czy na pewno lekarz to ją kazał Ci dawać, bo w tym wieku to dzieci powinny dostawać jej nie więcej niz 3g dziennie (takie pół łyżeczki od herbaty), bo zawiera gluten.. Choć może u Was sa inne wytyczne :-)
paracetamol wez