• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Livastrid - czyli nie taka prawdziwą kaszkę manną, tylko taka odrobinę w mleku dajesz? To jak najbardziej OK :-D Ja juz jestem spaczona, bo "kaszka manna" kojarzy mi się z taką gęsta kleistą papką z cukrem i dużą ilością masła [Stasko juz teraz tylko taka lubi ;)] :-D

Ogólnie przy karmieniu to z długością cykli różnie jest - moja kuzynka jak karmiła, to przez 4 miesiące w ogóle @ nie miała, a potem miała co 60 dni ;-) Moja Siostra z kolei po swoich bliźniaczkach (jest potwierdzeniem tego, ze w pierwszm cyklu po odstawieniu tabletek jest większa szansa na ciążę mnogą :-D) okres dostała od razu, miała przez 3 miesiące, potem znów 3 miesiące przerwy, znów 3 miesiące i znów 3 miesiące przerwy ;-) Ja po porodzie @ nie miałam przez równiutko rok, a potem jak juz dostałam to cykle mam co około 31 dni. Matka Natura jest bezdyskusyjnie kobietą ;-)

Ostatnia edycja:
Widzicie jaki ten swiat jest? livastrid podaje w 5 miesiacu gluten i jest ok a ja podalam w 8 i teraz mam problem:-(

Heh ja to tak leze sobie i czasami mam wrazenie ze ruchy dziecka czuje, brzuch mi faluje:-D ale to pewnie flaki mi chodza

Ostatnia edycja:
tak phoenix, taka wlasnie lure podaje malej. A taka co Twoj synek lubi wcinam sama po dzien dzisiejszy:-) Lelku, wiesz moja mama pelna nieswiadomosci kaszke manna i to gesta fundowala mi i bratu od konca 3 miesiaca. Oboje problemow z glutenem nie mamy, wiec w sumie moze to zalezy od czegos zupelnie innego niz sie wszystkim wydaje.

ta, zupelnie bezdyskusyjna ta natura

ja po porodzie ciagle czulam ze niby cos w brzuchu mnie kopie albo czkawke cos tam ma ;-) Tesknie za tym okropnie:zawstydzona/y::-(

A Twój Miloszek ma rozpoznaną celiakię? Czy dlaczego masz problem z glutenem? :-(
Myśmy wprowadzili (świadomie wbrew wytycznym ;-)) gluten w 10ms :-)
Ale niestety z nietolerancja glutenu jest tak, że niezależnie od tego kiedy się go wprowadzi, to jesli dziecko ma celiakie to będą objawy i w efekcie dieta bezglutenowa do końca życia..

Też mam czasem wrażenie, ze mi maluch w brzuchu kopie :-D

Ostatnia edycja:
Aga- i jak tam samopoczucie, lepsze? (aga pewnie będzie dopiero przed północą...;-))

Isana dziękuję kochana że pytasz:)Buziak *
Samopoczucie lepsze już,paracetamol zadziałał.
W pracy coś mi w głowie się kręciło ale przeszło więc jest ok.
Ja to taki nocny Marek,poczytałam was i odpisuję ale wybaczcie że nie wszystkim.Naklepałyście tych stron że hoho :-D

Lecę pod prysznic i spać,rano zajrzę.
Dobranoc

Dzień dobry :)
proszę poranną kawkę dla wszystkich które piją ;-)
czarna-filizanka-z-kawa.gif

dzień dobry Śpiochy:-)

Agnieszka
ja właśnie kawkę dopijam i zmykam pozałatwiać co zamierzone żeby jutro mieć luźniejszy dzień, bo jutro wybieramy się w odwiedziny do koleżanki która za tydzień powinna rodzić:tak::-D
za oknem słoneczko i w miarę bezwietrznie więc P pewnie rowerkiem pojedzie:tak:

reklama
Aniu to miłego załatwiania spraw na mieście,udanego spacerku i odwiedzin koleżanki:)

U mnie słoneczko też jest ale zimnooo :-( w nocy chyba mrozek był :-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry