• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

hejka dziewuszki
Witam Rysica:-)
Zaganiana jestem cholewka ,ale to mile ganianko no i oczywiscie praca.Glowa wczoraj mi prawie pekla ,ale mlodych jaderek nie bylo:-D

reklama
Agnieszka.kk dziękuję ;)
Lelek bardzo bym chciała, ale ciężko znaleźć dobrze płatną pracę, a u mnie całkiem dobrze płacą ;] niestety - może gdyby mniej płacili, to bym szybciej była skłonna do zmiany :P
Aaaale, teraz jestem na zwolnieniu 100% płatne, bo to po wypadku w drodze do pracy, później 100% płatne zwolnienie ciążowe, potem macierzyński i urlop wypoczynkowy - wrócę dopiero na wrzesień :) może do tej pory coś się zmieni, może szefowa przestanie być szefową (strasznie dużo osób na nią narzeka) albo też zajdzie w ciążę :P Może przypiszą nam więcej godzin na dane badanie w związku z liczba obowiązków (a podobno są takie plany).
Także jeszcze dam im szansę ;) Jak dobrze pójdzie wrócę do nich po roku i 9 m-cach ;) Jest czas na to, żeby się tam coś poprawiło. A jak nie, to wtedy będę szukać pracy. Bo przynajmniej mam pewną pracę, z której wiem, że po macierzyńskim mnie nie wyrzucą :P

Lelek zalezy gdzie bratowa mieszka w Gdańsku :) w Sopocie wietrzysko dalej.
chcę już wiosnę:tak:

Maron czyli @ nie ma?moze coś z tego będzie:tak:

Ostatnia edycja:
Witam się z Wami Kobitki :)

Jestem na razie z doskoku, bo robię obiad, Wieczorkiem zajrzę na dłużej.

Maron a dzwoniłaś może do ginki żeby się zapytać, czy może czasem ten bromergon nie powoduję, że Ci się spóźnia @@@?

Witam się z Wami Kobitki :)

Jestem na razie z doskoku, bo robię obiad, Wieczorkiem zajrzę na dłużej.

Maron a dzwoniłaś może do ginki żeby się zapytać, czy może czasem ten bromergon nie powoduję, że Ci się spóźnia @@@?

nie dzwonilam, ale tak jak wczoraj pisalam poszperalam wczoraj na forach i rzeczywiscie to sie zdaza
:-)
takze to zapewne sprawka okrutnego bromka :-p

Cześć dziewczynki! Coś mało dzisiaj naskrobałyście... ale to dobrze, nie trzeba nadrabiać.;-)
Witaj Rysica w naszym gronie:-), długo brałaś tabletki? Ja też niedawno odstawiłam, jestem w drugim cyklu bez, i dopiero od kilku dni zaczeliśmy coś działać, chciałam poczekać chociaż na pierwszą naturalną @. A ty odczekujesz 1 czy dwa cykle? A co do pracy to znam to , też pracowałam w biurze i strasznie się męczyłam, zmieniłam na pracę w szkole (uczę niemieckiego) i jestem zadowolona.

Aga- te bóle głowy to chyba od pogody, w nicy też nie mogłam spać, myślałam, że tornado nadciąga, masakra jakaś....:szok:

Maron- a musisz brać ten bromek? w czym ci on pomaga, skoro cykl ci się tylko wydłuża?

Lelek, wika, matrolinka- hej! Jak tam plany na wieczór?

Ja teraz znikam na seriale, potem wpadnę i mam nadzieję, że będę miała z kim pogadać...:-);-)

reklama
Maron, Isana dzięki za powitanie :)

Isana
- tabletki brałam rok - wcześniej miałam długą przerwę (ok 10 m-cy bo byłam po skręceniu kostki i potem miałam operację i nie miałam jak jechać do mojej pani gin po receptę :P ) bo wcześniej (po urdzeniu Szymka) brałam kilka miesięcy tylko (znaczy przed tą przerwą 10 m-czną) a wcześniej to brałam pod koniec liceum - także więcej nie brałam niż brałam ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry