wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
ja jestem, ale mam do ułożenia pracę klasową wiec będę z doskoku 
Rysica- witaj :-)
Właśnie, coś tu cichutko dzisiaj.
Isana kiedy będziesz testować??
Maron- sorki, nie doczytałam. W takim razie nic Ci innego nie pozostaje jak tylko czekać na @@@. W końcu przyjdzie

Martolinka ja też chcę już wiosnę. U mnie pogoda ładna, jadąc samochodem to nawet musaiłąm okular zapodać bo mi słońce świeciło po oczach!!!! Ale wiatr u mnie też jest straszny

Agnieszzka pewnie w pracy jesteś o tej porze?
Livastrid- a Ty?? Jak Malutka?? Lepiej dzisiaj?? czy też dałą Ci popalić??
Juliana- nooo, bez jąderek to ani ruszzzzz , teraz to nowy sposób na ból głowy. Okład z młodych jajek

Rysica- witaj :-)
Właśnie, coś tu cichutko dzisiaj.
Isana kiedy będziesz testować??
Maron- sorki, nie doczytałam. W takim razie nic Ci innego nie pozostaje jak tylko czekać na @@@. W końcu przyjdzie

Martolinka ja też chcę już wiosnę. U mnie pogoda ładna, jadąc samochodem to nawet musaiłąm okular zapodać bo mi słońce świeciło po oczach!!!! Ale wiatr u mnie też jest straszny

Agnieszzka pewnie w pracy jesteś o tej porze?
Livastrid- a Ty?? Jak Malutka?? Lepiej dzisiaj?? czy też dałą Ci popalić??
Juliana- nooo, bez jąderek to ani ruszzzzz , teraz to nowy sposób na ból głowy. Okład z młodych jajek

i tak szybko się udało- ale fajnie by było!!!:-)
i nie mam pojęcia jak to teraz u mnie będzie, po pierwszym miesiącu bez tabsów @ dostałam po 32 dniach (ale wczesniej miałam właśnie takie m.w. cykle, więc uznaję że wracam do normy). Bardzo bym chciała zafasolkować już w pierwszym cyklu starań- jak ty! A podasz jakiś przepis??? Na pewno inne dziewczyny z chęcią skorzystają...;-)
;-)