• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

ja jestem, ale mam do ułożenia pracę klasową wiec będę z doskoku :tak:

Rysica- witaj :-)

Właśnie, coś tu cichutko dzisiaj.
Isana kiedy będziesz testować??
Maron- sorki, nie doczytałam. W takim razie nic Ci innego nie pozostaje jak tylko czekać na @@@. W końcu przyjdzie :tak::tak:
Martolinka ja też chcę już wiosnę. U mnie pogoda ładna, jadąc samochodem to nawet musaiłąm okular zapodać bo mi słońce świeciło po oczach!!!! Ale wiatr u mnie też jest straszny:szok::szok:
Agnieszzka pewnie w pracy jesteś o tej porze?
Livastrid- a Ty?? Jak Malutka?? Lepiej dzisiaj?? czy też dałą Ci popalić??
Juliana- nooo, bez jąderek to ani ruszzzzz , teraz to nowy sposób na ból głowy. Okład z młodych jajek:-D:szok::szok:

reklama
Maron- a musisz brać ten bromek? w czym ci on pomaga, skoro cykl ci się tylko wydłuża?

Bez tego leku nie moglabym zajsc w ciaze.
Ten lek pomaga mi obnizyc prolaktyne, hormon, ktory w nadmiarze jest naturalna antykoncepcja. Z moja bardzo wysoka prolaktyna ciaza jak na razie nie byla i pewnie nadal nie jest mozliwa ( sadze, ze po misiacu kuracji jeszcze nie jestem w normie prl)

Ostatnia edycja:
Hej Kaamaa- bez prądu caly dzień???? Bosheeeeeeee, ja w domu mam wszystko na prąd. Nawet wody bym nie ugotowała, bo mam indukcję...

Wika ja też nic nie mogłam zrobić ani w piecu rozpalić bo pompka która gania wodę po kaloryferach też na prąd, już nie wspomnę o wodzie w kranie... hydrofor który pobiera wodę też na prąd :dry:

Maly w koncu zasnal, moje siostrzenice dopiero sie klada- szczerze powiem ze zszargaly mi dzis nerwy...

Moze siostra moze pozniej przyjdzie do mnie a jak nie to trudno, jakos zawsze nadawalysmy na innych falach, niby jak jestesmy juz mezatkami to jest lepiej ale to nie to...

kaamaa u nas tez czesto prad zabieraja, jak sa wiatry... masakra wtedy...

Jejciu jak miło mnie wszystkie witacie :) dziękuję :D

Kaamaa współczuję
O.o jak to dobrze nie mieć wszystkiego na prąd :P Centralne komunalne czy jak się to zwie, w sensie że cały blok ma, więc nie wiem jak leci ale rurami jakoś :P woda też normalnie, gaz mamy więc kuchenka działa (tyle, że na zapałki trzeba odpalać, bo z automatu nie działa wtedy :P). A u Was to już totalnie masakra :(

Maron- to może jednak już ci wyrównał ten poziom prl...??:confused: i tak szybko się udało- ale fajnie by było!!!:-):tak:a cykle miałaś regularne do tej pory czy też problemowe?
Rysica- miło cię witamy bo jesteśmy miłe dziewczyny!:-D;-) To ja o wiele dłużej niż ty byłam na tabsach... jakieś 7 lat bez przerwy(!!!):szok::crazy: i nie mam pojęcia jak to teraz u mnie będzie, po pierwszym miesiącu bez tabsów @ dostałam po 32 dniach (ale wczesniej miałam właśnie takie m.w. cykle, więc uznaję że wracam do normy). Bardzo bym chciała zafasolkować już w pierwszym cyklu starań- jak ty! A podasz jakiś przepis??? Na pewno inne dziewczyny z chęcią skorzystają...;-)
Wika- pytałaś kiedy testuję.... cóż- nast. @ powinnam dostać... właściwie sama nie wiem kiedy, bo mogę się kierować tylko 1 cyklem bez tabsów, a to trochę mało, ale tak m.w. w okolichach 20-22 lutego (najwcześniej to chyba 18- jeśli ten cykl miałby mieć 28 dni, ale raczej zawsze miałam dłuższe- bez tabsów oczywiście)- mam nadzieję, że zrozumiałaś i że nie napisałam zbyt pokrętnie?:sorry2:;-)

Dziewczyny, podajcie jakiś przepis na smaczną sałatkę!!! W przyszlą niedzielę robię roczek dla Igora i kompletuję menu i nie ma już pomysłu na sałatke. Pomóżcie!!!

Isana rozumiem, rozumiem :)) Czyli w okolicach 20. II trzymamy kciuki??

reklama
Wika dobra jest sałatka gyros

Kapusta pekińska
kukurydza w pusze
pomidor
ogórek
groszek
oliwki jak lubisz
filet z kurczaka
przyprawa do gyrosa
ketchup
majonez

Warzywa kroisz. Filet kroisz w paseczki mieszasz z przyprawą podsmażasz. Majonez mieszasz z ketchupem dodajesz do wszyskich składników.

Albo sałatka grecka, jarzynowa też się zawsze sprawdza.

Isana
tyle kciuków zaciśniętych więc musi się udać nie ma iNnej opcji! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry