• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witajcie:-)
Zyje, zyje sloneczka
Dzien mnie nie ma a tu wymiana salatkowa, nowe przysze mamusie dochodza i jeszcze piszecie po nocach:szok::-p

Jako ostatnia chyba z nas tu wszystkich zgromadzonych zaczne od powitania Rysicy, witaj mamo nr 2 wkrotce:laugh2:

Agnieszko, nie denerwuj sie:tak::-p bo zaraz biegunki dostaniesz:-pwiem, wiem to nie jest smieszne. Pomysl, ze skoro mnie wszystko sie ok uklada, to Tobie tez :tak:

Kaamaa a jak tam z pradem? Ja bym chyba szalu dostala, bo mam absolutnie wszystko na prad. Poza piecem (drzewo/diesel), ktory robi za watpliwa ozdobe w domu. W ogole jak sobie pomysle, ze moglabym go uzywac to dreszczy dostaje:-p U mnie max bylo 3 h bez pradu, na moje szczescie dzieki bliskiej lokalizacji lotniska (pomimo wlasnego zasilania) i koszar dosc szybko sie tu uwijaja z wszelakimi awariami. No wlasnie mlode chlopaki z koszar = mlode jajka. Nieprawdaz? A moze te sa za mlode :-D

Tak, Lelek Ty wiesz no chyba bede miala ubaw na najblizszy miesiac z tych jajek. Wczoraj mi cos m powiedzial a ja nie moglam wyrobic ze smiechu i tylko byl niepocieszony, ze nie wiedzial czemu mnie to akurat tak rozwesela:-p

Phoenix, mowisz musisz schudnac? Ja tez chcialabym jeszcze choc 3 kg przed kolejna zejsc. Tak by wazyc mniej niz 60 kg na ten moj kurduplowaty wzrost:-D Wejscie w mniejsze spodnie jest milym uczuciem bynajmniej dla mnie:tak:Mnie prawie 30 kg doszlo przy ciazy i nie ze wzgledu na objadanie:-(

Martolinka, ze zapytam 23 marca, Mickiewicza czy tam przy Reja mieszkasz? A Oliwa ze stawkiem przy katedrze i Pacholku kojarzy mi sie z nastoletnim piciem piwska:-D

Maron
a u Ciebie bez zmian?

Wika a moze byc rybna?

A ja no wlasnie wczoraj musialam odreagowac caly moj stres z tygodnia. Poszlam sobie w kimono na pol dnia i m musial sie wszystkim zajac:laugh2::-p Facet mi powiedzial, ze nic w moim brzuchu nie widzi i ze jest wszystko cacy:-D:-D:-D:-D wiec oficjalnie starania zaczynam od czerwca a nieoficjalnie jak wpadne to wpadne:-p:-p:-p Juz nie wiem co mnie tak boli, mozg chyba:eek::rofl2::-D Maz zaproponowal mi wczoraj activie i ja mu chyba za to podziekuje, bo caly wieczor gazy ze mnie wychodzily:-p:sorry: Z mala tez oki, takie zawracanie glowy raczej. W poniedzialek znowu ma szczepienie. Babeczka powiedziala, ze moje dziecko jest bardzo socjalne i ze ma bardzo duzo energii:laugh2: jakbym nie wiedziala:-p Powiedzialam, ze ile to ja musze miec energii by zapanowac nad takim rozbrykanym dzieckiem:laugh2::laugh2::laugh2: i ze nawet maz mi nie potrafi pomoc w zrzuceniu energii:-p

Agnieszka przejścia bólu głowy życzę:tak:
Livastrid no to dobre wieści od ginka przynosisz,super:-)
dzień pizzy powiadasz Kama??haha dobre, ciekawe kiedy jest dzień ogórka kiszonego którego uwielbiam:-p:-)
my właśnie wróciliśmy ze spacerku, piję capuccino (którego nie lubię:confused::rolleyes2::no2:) i przed dwoma godzinkami dostałam mmska z nowo narodzonym dzieciątkiem koleżanki, ale się zakochałam:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Anna nie wiem kiedy jest dokładnie dzień ogórka kiszonego ale we wrześniu chyba.

Na Podlasiu wszystko jest, dzien ziemniaka, dzień truskawki, dzień grzyba, dzień ogórka :sorry::eek:

Anna, mialam usg przez powloki brzuszne nie u gina;-)

wlasnie, ten dzien pizzy:-D chyba powinnam dzis swietowac:-D a co do ogorkow to w ubieglym roku na tydzien przed porodem to wlasnie je zaprawialam, bo tu u mnie na miejscu nie uraczysz kiszonca;-)tu nawet ciezko kupic takie ogorki gruntowe:eek: ale jakos czlowiek musi sobie radzic

moja kolezanka pare dni temu tez robaczka urodzila troche szybciej, niz myslala, bo w 37 tygodniu. Jaki ten jej synus malutki:surprised:

Hej :)

Agnieszka wszystko będzie w porządku. :tak::tak:Tyle tu kciuków zaciśniętych, ze nie ma innego wyjścia .;-);-) Musi być ok. A na ból głowy?? Hmm, a sttosowałaś ten słynny już okład z jajek?? może pomoże??? :-D:-D:-D
Livastrid- dobrze, ze wszystko ok u Was.:tak: A co do bolącego mózgu, to wiesz jak nie używasz go za częto, to biedaczek musi o sobie przypominać:szok::szok::szok::-D:-D;-);-):rofl2::rofl2: i boli:eek::eek:
A na tą rybną możesz zapodać przepis:)
Anna- Ty się teraz urlopujesz??? też tak chcę!!!!
Kammaa- to Wy tylko na tym Podlasiu świętujecie???:szok: Ale macie dobrze!!! Dzień grzyba- dobre:-D:-D:-D
A ja wpadłam na 2h do domku i na 15.00 spadam do szkoły na szkolenie, brrr do 19.00. Wymęczą nas w tej szkole.....chyba się wypaliłam już... nie mam wogóle chęci do pracy....

Livastrid no moja kumpela sporego tego robaczka urodziła(tydzień przed terminem), bo całe 3750 kg i 57 cm:-)no ale mój pierwowrodny jeszcze większy był;-)

a co do ogórca to ja sobie nie wyobrażam żeby nie było ich w pobliżu:no::-p:-D
zwłaszcza małosolnych:zawstydzona/y::-p:-D
Kama ale się uśmiałam z dnia grzyba, czego to ludzie nie wymyślą:rofl2::rofl2::rofl2:

Hej :)

A co do bolącego mózgu, to wiesz jak nie używasz go za częto, to biedaczek musi o sobie przypominać:szok::szok::szok::-D:-D;-);-):rofl2::rofl2: i boli:eek::eek:

Anna- Ty się teraz urlopujesz??? też tak chcę!!!!
.
sorki za posta pod postem ale spłakałam się ze śmiechu z tego mózgu:-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2:przynajmniej już wiem skąd moje bóle głowy:-p:sorry::-D:-D:-D:-D

a urlopuje się Wikuś aż do niedzieli-zazdrość:-p;-);-);-):-):-):-)

reklama
tak wika, chyba musi o sobie dac znac, "halo ja tu jestem uzyj mnie w koncu":-D:-D:-D

z rybci
pucha tunczyka w sosie wlasnym
pare ziemniakow ugotowanych
oliwki zielone z papryka
cebula
sol
majonez

taka ryzowa, kolorowa

gotowany ryz
pucha kukurydzy
cebula
zielone czesci pory
sol
majonez

i zawsze mozesz zrobic mysze i muchomorki z jaja, bedzie wesolo i kolorowo;-)

a dzien grzyba wazna rzecz, ambitnie przygotowuje sie do egzaminu na lokalnego grzyboznawce:-p

tez nie wyobrazam sobie by ogorasow nie bylo w poblizu:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry