Witajcie:-)
Zyje, zyje sloneczka
Dzien mnie nie ma a tu wymiana salatkowa, nowe przysze mamusie dochodza i jeszcze piszecie po nocach

Jako ostatnia chyba z nas tu wszystkich zgromadzonych zaczne od powitania
Rysicy, witaj mamo nr 2 wkrotce
Agnieszko, nie denerwuj sie

bo zaraz biegunki dostaniesz

wiem, wiem to nie jest smieszne. Pomysl, ze skoro mnie wszystko sie ok uklada, to Tobie tez
Kaamaa a jak tam z pradem? Ja bym chyba szalu dostala, bo mam absolutnie wszystko na prad. Poza piecem (drzewo/diesel), ktory robi za watpliwa ozdobe w domu. W ogole jak sobie pomysle, ze moglabym go uzywac to dreszczy dostaje

U mnie max bylo 3 h bez pradu, na moje szczescie dzieki bliskiej lokalizacji lotniska (pomimo wlasnego zasilania) i koszar dosc szybko sie tu uwijaja z wszelakimi awariami.
No wlasnie mlode chlopaki z koszar = mlode jajka. Nieprawdaz? A moze te sa za mlode
Tak,
Lelek Ty wiesz no chyba bede miala ubaw na najblizszy miesiac z tych jajek. Wczoraj mi cos m powiedzial a ja nie moglam wyrobic ze smiechu i tylko byl niepocieszony, ze nie wiedzial czemu mnie to akurat tak rozwesela
Phoenix, mowisz musisz schudnac? Ja tez chcialabym jeszcze choc 3 kg przed kolejna zejsc. Tak by wazyc mniej niz 60 kg na ten moj kurduplowaty wzrost

Wejscie w mniejsze spodnie jest milym uczuciem bynajmniej dla mnie

Mnie prawie 30 kg doszlo przy ciazy i nie ze wzgledu na objadanie:-(
Martolinka, ze zapytam 23 marca, Mickiewicza czy tam przy Reja mieszkasz? A Oliwa ze stawkiem przy katedrze i Pacholku kojarzy mi sie z nastoletnim piciem piwska
Maron a u Ciebie bez zmian?
Wika a moze byc rybna?
A ja no wlasnie wczoraj musialam odreagowac caly moj stres z tygodnia. Poszlam sobie w kimono na pol dnia i m musial sie wszystkim zajac

Facet mi powiedzial, ze nic w moim brzuchu nie widzi i ze jest wszystko cacy

wiec oficjalnie starania zaczynam od czerwca a nieoficjalnie jak wpadne to wpadne

Juz nie wiem co mnie tak boli, mozg chyba

Maz zaproponowal mi wczoraj activie i ja mu chyba za to podziekuje, bo caly wieczor gazy ze mnie wychodzily

Z mala tez oki, takie zawracanie glowy raczej. W poniedzialek znowu ma szczepienie. Babeczka powiedziala, ze moje dziecko jest bardzo socjalne i ze ma bardzo duzo energii

jakbym nie wiedziala

Powiedzialam, ze ile to ja musze miec energii by zapanowac nad takim rozbrykanym dzieckiem

i ze nawet maz mi nie potrafi pomoc w zrzuceniu energii