• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

Nie.... caly czas myslalam ze to od szamponu, normalnie uszy,pachy takie banie no i teraz na konczyny ida bąble. Ale co mi sie przypomnialo- siostra chciala pomoc mi w wyproznieniu i kazala wypic wode z ogorkow kiszonych:-D:-D:-D

wypilam wapno ale na razie jest jeszcze gorzej, moze za godzine wypije znow i przejdzie:szok:

reklama
Lelus, ales sobie narobila. No, moze faktycznie sprobuj jeszcze wziasc wapno ekstra. A na przyszlosc jak masz takie problemy z wyproznieniem to zamiast ogorkowego soku zjedz sliwki albo swieze albo suszone:tak:

no nie zartuj olej rycynowy Cie nie rusza:szok: ee to ciezko masz. Doslownie i w przenosni. Moze powinnas z lekarzem pogadac, w sumie masz niedlugo wizyte u specjalisty to mu moze powiedz, bo moze Ci cos zaproponuje. A parafine probowalas?

Wrabalam caly kleik ryzowy malej, skoro ma takie dlugie zeby:-D

z ginem rozmawialam wiele razy no i pomagal jak umial ale i tak twierdzil ze to nie jego dzialka, a proktologa mam w kwietniu- musze jakos dotrwac.
Parafiny nie probowalam ale dzieki, predzej sie zhaftuje:-D

Ładnie, wyjadasz dziecku..:-D:-D

zamiast wyleciec dolem pojdzie wszystko gora:-D
pamietam po porodzie przyniesli mi diklofenak i parafine:-p nastepnego dnia oddalam im te parafine i powiedzialam ze nie chce ani tego ani tamtego:-p:-p nie potrafilam dokladnie wyrazic po norwesku co mialam na mysli, ale pielegniarki doskonale mnie zrozumialy:-p:-p:-p

o wika, co tam w szkole? oprocz wypalenia zawodowego:laugh2:

takich rzeczy się dowiedziałam na szkoleniu, że szok:szok: coraz ciężej jest być nauczycielem:no::no: trzeba szybko zajśc w ciążę i od września udać się na L4, bo inaczej to człowiek w psychiatryku wyląduje.:szok::szok:

aa, i podrzudcie jakieś młode jajeczka, bo mnie łeb nawala (a mojego M. nie ma- no tak jak potrzebny to go nie ma)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry