• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

Jestescie jakies nawiedzone:szok::szok::szok::-D.Tyle postownastukalyscie,zeniedamrady przeczytac dzisiaj.Niemialam internetu a jutro wyjezdzam do Mamuski.Wpadne wieczorkiem.Aha jeszcze jedno ..TRZYMAJCIE KCIUKI BO JUTRO IDE NA WIZYTE DO ONKOLOGA!!!!!!!!!:tak:dziekuje z gory no to cmok i milej pogawedki na tematy dzidziusiowe i miesiaczkowe:-Dpapa

reklama
Juliana -&&&&& trzymamy :))
dobra koniec tematu szkoły, bo to mało przyjemny temat do rozmów jest, wróćmy do pogawędek miesiączkowych:-D:-D
a propo @@@- boli mnie jak cholera, a podobno po porodzie to już nie boli a u mnie na odwrót bo mnie nigdy nie bolało a teraz po porodzie boli:eek::eek:

ja mam tak dziwnie ,ze przez pare miesiecy mam takie bole ,ze jednego dnia moge z 6 ibupromow wziac(wiem wiem lekka przesada,ale co zrobic jak tak boli ,ze az na wymioty ciagnie????malo smaczn esorki,ale coz:-D)a pozniej znowu nic nie boli i nie musze brac lekow

Ja mialam strasznie i to przez wielkie S przed porodem. Teraz jest ciut lepiej. Ciut.
Zasadniczo mowi sie, ze po mniej boli, ale faktycznie mam kolezanke, ktora wczesniej byla szczesliwa, bo nic nie czula a po porodzie prawie ze umiera.

Livastrid- podejrzenia co do fasolki u ciebie,już nie pamiętam dlaczego, ale jak przeczytałam twój post to tak mi się skojarzyło... ale może faktycznie teraz u wszystkich dopatruje się ciąży...?/?:sorry::rofl2:
Maron- to trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&& i czekamy do piątku na testowanko!!!!!:-)

Wika- z tą szkołą to jakaś masakra... potem pewnie poślą do szkół 4- latki, ehh...:szok::eek:

Juliana- czytaj, czytaj i nie marudź...;-) na niektórych wątkach miałabyś do nadrobienia z 50 (!) stron dziennie (tak tak są takie wątki!);-):tak::tak:

Lelek- to naprawdę nieciekawie wygląda... idź szybko do lekarza pierwszrgo kontaktu!!!!!!!

Ja jutro mam radę pedag. w szkole, już widzę jak mi się będzie chciało siedzieć tyle czasu do wieczora :no:

A z tymi sałatkami to mi zrobiłyście takiego smaka, że na pewno zrobię sobie jakąś w weekend.:-):happy::tak:

kto jada salatki ten piekny i gladki Isana

ja w ciazy na pewno (?) nie jestem. Raczej mam objawy na @, bynajmniej jak zaszlam z mala to mialam inne objawy:tak: herbata mi smakuje, wiec raczej jestem bez przybysza z matplanety:-D aczkolwiek tak, juz myslalam by test kupic:-pprzyda sie na pozniej:-pbo ostatnio musialam czekac 3 dni by go kupic;-)wiec sie juz zabezpiecze:-D

dobra pomykam,
milej nocki dziewczynki

Ostatnia edycja:
reklama
Wika8 - jak piszesz o tej "papierologii" w szkole to dochodzę do wniosku, że świat w ogóle staje na głowie :-( Człowiek wie jak to w jego "działce" źle się dzieje, ale że w innych też taki sam syf? Ehh.. Ja w szpitalu mam to samo - pacjentów widze mniej więcej przez 30 minut, czasem godzinę, a pozostałe 7h wypełniam papiery.. A ze 5 letnie dzieci mają isc do szkoły? To dosłownie barbarzyństwo, bo to jest zabieranie naszym maluszkom dzieciństwa - tego najświetniejszego czasu bez obowiązków - bo potem to aż do emerytury człowiek ma cały czas cos na głowie ;-)

Lelek - może rzeczywiście powinnas pójść do lekarza pierwszego kontaktu i dowiedziec sie o co chodzi? A co do zaparć - sama wiem, ze tego draństwa ciężko sie pozbyć :-( Mi pomagały suszone owoce, gotowane buraczki, świeży sok z marchewki i Dicomann + syrop lactulosum - i tak dzień w dzień ;-) Zaparcia na szczęście skończyły się jak tylko skończyłam intensywnie karmić (już tak z 4ms mam spokój), ale szczerze przyznam, że boje się ciązy i kolejnego karmienia pod tym kontem - bo zaparcia to koszmar przez wielkie K.. ;-)

Nie znoszę Was za to, ze napisałyście o tym "dniu pizzy"! ;-) Mąż kupił dwie duże pizze na kolację i prawie wszystko zjedlsmy, a ja czuję jakbym miała pęknąć ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry