• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

Witajcie

Isana Ja jadę prywatnie do ginekologa a na dodatek do innego miasta a przyjmują tam tylko w niedzielę.

Buziaki dla wszystkich.
Mnie rozłożyło w pracy potwornie,choróbsko zaatakowało,ból gardła,zapchany noc i kaszel nie dają mi spać :(

reklama
sorki dziewczyny ze tylko na chwile, nadrobie pozniej ale wpadam powiedziec ze ledwo przezylam noc, bylam u lekarza i dostalam tabletki i masc, zalamal rece jak mnie zobaczyl

witam się z poranną kawką:tak:
Lelek, Agnieszka dużo dużo zdrówka Kochane:tak:
a propos papierków to łączę się z Wami w bólu, bo też mam pracę papierkową:no::eek::-):-) z jednej strony fajnie, ale jak z 5 różnych raportów kilkustronicowych trzeba stworzyć jedno sprawozdanie to tak fajnie już nie jest:-p:sorry:
ja nie wyobrażam sobie mojego syna w wieku 6 lat w szkole, a co dopiero 5 letnie dziecko:no:dla mnie to kompletne nieporozumienie:no:a argumentowanie że w innych państwach dzieci idą szybciej to kompletna porażka:no:

Dzień dobry!

Ja ledwo żyję :confused2:
Czuję się jak ...ahhh szkoda gadać :confused2:

Aniu mówisz że nie wyobrażasz sobie 6 letniego syna w szkole i Ja się z Tobą zgadzam ale co zrobić...widzisz mój Alan nie dawno skończył 4 lata i od września rusza do szkoły a co najgorsze na full time :-/

witajcie wszystkie kobietki!

Agnieszka
Ty wiesz, ze powinnas siedziec w domu, tylko pewnie pracy nie chcesz zarywac. Lelek a co Tobie slonko lekarz powiedzial? Ale sobie narobilyscie!

hmm, no coz dzieciatko tu idzie do podstawowki od 6 roku, ale w ciagu tygodnia to maja 15 godzin zegarowych, wiec potem takie malpiatki koncza podstawowke.

Snieg mi tu wczoraj walnal z grubej rury, sama toc to mam nastroj srednio na jeza. Nocka pol na pol przespana, jeszcze ta moja malpka budzi sie szybciej niz kiedys i w dzien spac nie chce:-p

Livastrid witaj:)
wiem wiem że w domu powinnam siedzieć ale przemęczę się jeszcze dziś i jutro a w weekend będę odpoczywać,kolejny tydzień będę jeździła z kolegą więc nie będę musiała zaginać pod agencję.
Chyba że na prawdę nie dam rady to wezmę jutro wolne ale fakt pracy zarywać nie chcę.

ja na pewno w niedługim czasie skorzystam, więc już zapisałam sobie pliczek:tak:
poszliśmy z Młodym na spacer i zakupy wstąpiliśmy do mamy i wróciłam do domu tradycyjnie bez dziecka:-p:sorry::-D
dzięki temu obiadek w piekarniku, poprane, posprzątane i oczekuje na małżonka:tak:
wiecie co, ostatnio albo coś w pogodzie wisi albo nie wiem (aż się boję pisać bo mnie zaraz Isana będzie o ciążę podejrzewać:-p;-):-D), mam wstręt do mięsa, piję capucino zamiast zwykłej czarnej, drażnią mnie zapachy:eek:w ciąży raczej nie jestem, więc mniemam że to dieta:confused2::confused:

czesc wszystkim :-) piekna dzis pogode mamy!!! umylam wszystkie okna z tej okazji i obiecalam sobie, ze nastepnym razem bede myc na wiosne :-p maz w pracy, a ja zabieram sie za mgr ufffff powiem Wam, ze idzie mi to marnie teraz :zawstydzona/y:
aaa maz mi kupil dzis telefonik nowy :-) bo moj przez przypadek zalalam :wściekła/y:masakra
a @ dalej brak, dzis 39 dc :szok:

reklama
Hej dziewczyny :)
Chciałabym do was dołączyć :)

Więc :)
Staramy się o dzidziusia od niedawna, jest to nasz drugi miesiąc.. w pierwszym się nie udało, teraz czekam na okres a raczej na jego brak ( mam dostać dzisiaj.. narazie brak.. ale czuje że bedzie)...

..poszperałam trochę po forum i kupiłam ostatnio Oeparol i mam zamiar kupić jeszcze testy owulacyjne.. może się uda :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry